Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Đurović: Crna Gora posvećana postizanju zdravlja za sve

Ona je čestitala Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) na 75 godina izuzetnog rada na poboljšanju zdravlja i dobrobiti svakog čovjeka, kao i dobrog zdravstvenog stanja za sve

Crna Gora ostaje posvećena zajedničkom cilju – postizanju zdravlja za sve, poručila je predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Ona je čestitala Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) na 75 godina izuzetnog rada na poboljšanju zdravlja i dobrobiti svakog čovjeka, kao i dobrog zdravstvenog stanja za sve.

“Crna Gora ostaje posvećena našem zajedničkom cilju – zdravlje za sve, što je preduslov za ispunjeni život u mirnom, naprednom i održivom svijetu“, rekla je Đurović.

Ona je kazala da je sada kritični trenutak kada su svi suočeni sa mnogim složenim izazovima, klimatskim, demogarfskim, ekonomskim i političkim, a koji utiču na zdravlje i blagostanje.

“Partnerstvo i saradnja zasnovani na nacionalnom jedinstvu, solidarnosti i aktivnostima utemeljenim u nauci, jedini su način da obezbijedimo održiva rješenja za izazove našeg vremena“, rekla je Đurović.

Ona je zahvalila direktoru SZO Tedrosu Adhanom Gebrejesusu na vizionarskom i inspirativnom liderstu.

“Kao i na tome što ste nas ujedinili u naporima da izgradimo bezbjedniji i zdraviji svijet za sve nas“, dodala je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Možda
08.04.2023-10:19 10:19

Hhahaha sigurna budi. Ne daj bože nikome da se zadesi u naše bolnice

No more litijašenje
08.04.2023-10:24 10:24

Ma ko ovu litijasicu uopšte uvazava,potpuno nebitna i nespjesna osoba ,jedini način za ovu spodobu je manastir