Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković ponudio saradnju Staroj gardi LSCG

Iskreno vjerujem u saradnju sa Starom Gardom LSCG bez obzira na neka mimoilaženja iz prošlosti, napisao je na svom Facebook profilu nosilac izborne liste SDP i Građani Cetinja Nikola Đurašković

Iskreno vjerujem u saradnju sa Starom Gardom LSCG bez obzira na neka mimoilaženja iz prošlosti, napisao je na svom Facebook profilu nosilac izborne liste SDP i Građani Cetinja Nikola Đurašković.

“Razumijem njihovo neprihvatanje tadašnje odluke našeg odborničkog kluba o povratku u lokalni parlament i pored određenih dogovora koje smo imali, zbog čega mi je iskreno žao, ali vjerujem da je interes Cetinja iznad svih nas. Za mene su naše razlike daleko iza nas! Čvrsto vjerujem da zajedno možemo oživjeti izvorno suverenističko partnerstvo iz devedesetih u interesu novih pobjeda Cetinja i Crne Gore”, poručio je Đurašković.

U komentaru za Radio Cetinje on je naglasio da se radi o iskreno pruženoj ruci za saradnju u interesu građana.

Marko Andrić iz Stare garde LSCG rekao je za Radio Cetinje da će ta partija svoj stav iznijeti u narednih par dana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
11.12.2021-00:30 00:30

Samo polako Djuraskovicu, nije zurba. Nije Cetinje zec, nece utec. Vazno je da ti vjerujes, a da li ce to bit tako, pa vidjecemo. I u Tivtu je SDP vjerova, pa je doveo ortodoksne neprijatelje Crne Gore na vlast, ali kako kaze URA, necemo sad o cetnicima. Pa se onda SDP povuka iz opstinske vlasti Tivta, ali Srbosvetosavci munjevito zarsavaju posa. Sad mozete vjerovat da cete ih oborit ponovo. A sto se tice Stare garde LSCG, to je dobar potez i posten potez, a usput pomaze SDP i Tebe da otezete raboru koja je hitna i neophodna, a koju si… Pročitaj više »