Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Đurašković: Izbor Mandića za predsjednika Skupštine bio bi najveće ponižavanje Crne Gore

''Najveće moguće ponižavanje Crne Gore, njene istorijske borbe, antifašističke tradicije i svjestan i planski udar na njen evroatlantski put''

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković kazao je da bi izbor Andrije Mandića za predsjednika Skupštine bio najveće ponižavanje Crne Gore.

“Izbor Andrije Mandića, koji se ponosi titulom četničkog vojvode, za predsjednika crnogorskog parlamenta, bio bi najveće moguće ponižavanje Crne Gore, njene istorijske borbe, antifašističke tradicije i svjestan i planski udar na njen evroatlantski put”, napisao je Đurašković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
15.10.2023-11:32 11:32

JEL TI TO NAMA BUJO, A? A POMOGA SI MU IZ SVE SNAGE DA SE DOFATI VLASTI U CRNU GORU, A! ĐE SI DA ZAUSTAVIŠ CETINJSKE FAŠISTE KOJI SU JUČE KRENULI DA RUŠE CRKVE CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE? SNAJPERISTA GLENDŽA TI JE OMILJENI PARTNER, A? ŽARI I PALI PRIJESTONICOM, KOJOJ SI TI KA GRADONAČELNIK! TI U MIŠJU RUPU, A? A ŠTO SI TI BOLJI OD KOLEN, ZA CRNOGORKE I CRNOGORCE, A?

COL
15.10.2023-14:33 14:33

Tvoji koalicioni partneri će izabrati druga raja za predśednika skupštine isto ka su i tebe izabrali i ne viđu razloga da se posjebito srdiš.