Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović večeras putuje u Budimpeštu: Sastaće se i sa Orbanom

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće večeras u Budimpeštu gdje će boraviti u radnoj posjeti Mađarskoj, saopšteno je iz njegovog kabineta

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće večeras u Budimpeštu gdje će boraviti u radnoj posjeti Mađarskoj, saopšteno je iz njegovog kabineta.

„Predsjednik će sjutra u palati Šandor imati tet-a-tet razgovor sa predsjednicom Mađarske Katalin Novak koji će nastaviti za radnim ručkom u prisustvu dvije delegacije“, navodi se u saopštenju.

Takođe, tokom boravka u Budimpešti, predsjednik Đukanović imaće susret i sa predsjednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

„Na poziv predsjednika borda direktora mađarske kompanije “Foldana” Roberta Bala, koja je na trećem mjestu mađarskih investitora u Crnoj Gori, predsjednik će govoriti na svečanom prijemu povodom obilježavanja 15 godina rada kompanije i biti gost na svečanoj večeri koju priređuju tim povodom. Posjeta Mađarskoj biće prilika za susrete i sa predstavnicima drugih renomiranih mađarskih kompanija koje posluju u Crnoj Gori“, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve