Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović sa predsjednikom Albanije: Region ima samo jedan dobar izbor, a to je evropska i euroatlantska integracija

''Prijateljski telefonski razgovor i razmjena mišljenja sa albanskim predsjednikom Bajramom Begajem o otvorenim pitanjima u regionu, njegovoj evropskoj i euroatlantskoj perspektivi i daljem razvoju odnosa dvije susjedne države''

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imao je telefonski razgovor sa predsjednikom Albanije Bajramom Begajem. Izražena je puna saglasnost da je stabilnost Zapadnog Balkana zajednički interes.

“Prijateljski telefonski razgovor i razmjena mišljenja sa albanskim predsjednikom Bajramom Begajem o otvorenim pitanjima u regionu, njegovoj evropskoj i euroatlantskoj perspektivi i daljem razvoju odnosa dvije susjedne države”, naveo je predsjednik Crne Gore na Tviteru.

Ovaj region, naglasio je predsjednik Crne Gore, ima samo jedan dobar izbor, a to je evropska i euroatlantska integracija.

“I u narednom periodu kroz dinamičan dijalog, zajedno ćemo raditi na pitanjima važnim za stabilnost i prosperitet dvije zemlje i regiona u cjelini. Puna saglasnost da je stabilnost Zapadnog Balkana zajednički interes i da je nakon podsticaja iz Brisela, fokus na neophodnom iskoraku zemalja na unutrašnjem planu i njihovoj jasnoj evropskoj orijentaciji”, naveo je Đukanović na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve