Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović predsjedava: Savjet za bezbjednost sjutra o ustoličenju Joanikija

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, na sjednici će biti analizirana bezbjednosna situacija u Crnoj Gori i donijete odluke o aktivnostima nadležnih državnih organa u prevladavanju bezbjednosnih izazova inspirisanih zakazanom intronizacijom mitropolita Mitropolije crnogorsko-primorske SPC

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović predsjedavaće sjednicom Savjeta za odbranu i bezbjednost u četvrtak, 26. avgusta, koja će se održati u Vili “Gorica” u Podgorici.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, na sjednici će biti analizirana bezbjednosna situacija u Crnoj Gori i donijete odluke o aktivnostima nadležnih državnih organa u prevladavanju bezbjednosnih izazova inspirisanih zakazanom intronizacijom mitropolita Mitropolije crnogorsko-primorske SPC.

“Dnevnim redom planirano je razmatranje prijedloga za unapređenje državnih kapaciteta za suočavanje sa brojnim požarima koji su proteklih sedmica aktivni u Crnoj Gori, donošenje pravila angažovanja i nacionalnih ograničenja za vrijeme učešća pripadnika Vojske Crne Gore u misiji KFOR u Republici Kosovo, kadrovska i druga pitanja iz nadležnosti Savjeta”, ističu u Đukanovićevom kabinetu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
25.08.2021-22:06 22:06

E vidi pa izdaj. Nebi ti bio prvi put. Imas pravo koje ti ustav CG daje pa ga iskoristi. A mislim da ces Izdati.

gagi
26.08.2021-06:49 06:49

Milo Radovanov prekini po kratkom postupku ovu agoniju apostolske druzine iz vlade koji nemaju grama ljudskog morala jer su to misevi.