Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Đukanović: Pred Crnom Gorom zadatak povratka reformskog entuzijazma i povjerenja međunarodnih partnera

Sastanak sa ambasadorima zemalja Višegradske grupe

Pred Crnom Gorom je zadatak povratka reformskog entuzijazma i povjerenja međunarodnih partnera, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović tokom sastanka sa ambasadorima zemalja Višegradske grupe.

“Otvoren i sadržajan razgovor o novim evropskim okolnostima i važnosti zaštite bezbjednosti Evrope i njenog sistema vrijednosti s ambasadorima zemalja Višegradske grupe. Pred Crnom Gorom je zadatak povratka reformskog entuzijazma i povjerenja međunarodnih partnera. Veoma cijenim sposobnost država da snaže bilateralnu saradnju, ali i da istovremeno jačaju regionalne odnose i izgrađuju povjerenje. Topla dobrodošlica i gostoprimstvo Slovačke i odličan nastavak dijaloga u ovom formatu”, naveo je Đukanović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
06.05.2022-01:00 01:00

Milo sokole sa svim greskama koje si nenanjerno ili namjerno ucinio niko ti ne moze suditi ili osporavati da si ti taj koji je Crnu Gotu postavio na svjetskoj geografskoj karti. Ti si gospodine Djukanovicu taj koji nas je stvorio kao modernu naciju bez obzira koliko si gresaka i stranputica morao da predjes i koliko nas je to kostalo kao naciju. Ziv bio sokole jos puno godina.