Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Duboko zabrinjava da i nakon 28 godina na javnoj sceni ima onih koji negiraju ili relativizuju genocid

''Duboko zabrinjava da i nakon 28 godina na javnoj sceni ima onih koji negiraju ili relativizuju genocid, prećutkuju govor mržnje i pozive na revizionizam i slave ratne zločince. Takvoj devastaciji vrijednosti, nažalost, svjedočimo i u našem društvu'', naveo je Đukanović na Tviteru

Duboko zabrinjava da i nakon 28 godina na javnoj sceni ima onih koji negiraju ili relativizuju genocid, kazao je bivši predsjednik Milo Đukanović.

Đukanović je rekao da i danas iskreno žali i saosjeća sa porodicama žrtava i preživjelim u genocidu u Srebrenici, najmračnijoj stranici poslijeratne istorije našeg regiona i Evrope.

“Duboko zabrinjava da i nakon 28 godina na javnoj sceni ima onih koji negiraju ili relativizuju genocid, prećutkuju govor mržnje i pozive na revizionizam i slave ratne zločince. Takvoj devastaciji vrijednosti, nažalost, svjedočimo i u našem društvu”, naveo je Đukanović na Tviteru.

Istakao je da istinsko pomirenje može počivati jedino na punoj istini, pravdi i prihvatanju odgovornosti.

“Istina o prošlosti je put za mirnu, stabilnu i prosperitetnu budućnost”, poručio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragoljub Knezevic
11.07.2023-11:51 11:51

U čije ime ovaj priča, kad je uvodio CG u nato bez referenduma priznavao Kosovo sa radijatori, zbaci da u moje ime ne može progovara. Može samo u svoje ine i za sebe a ne za istake

Tara
12.07.2023-11:18 11:18

Otpisi cetnice!