Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović čestitao Ibrahimoviću: BS jedan od ključnih saveznika u realizaciji strateških državnih ciljeva

Đukanović čestitao Ibrahimoviću povodom izbora za predsjednika Bošnjačke stranke

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović čestitao je, u svoje i ime partije, Ervinu Ibrahimoviću povodom izbora za predsjednika Bošnjačke stranke.

“Uvjeren sam da je i time uspješno organizovani IV Kongres potvrdio jasnu viziju daljeg puta vaše Partije, koja, kako ste rekli, kao najbolji projekat Bošnjačkog naroda u Crnoj Gori od obnove nezavisnosti, i članica EPP, ostaje posvećena konceptu izgradnje građanskog crnogorskog društva, dostizanju evropskog kvaliteta života za naše građane i ostvarenju ključnog strateškog cilja – članstva naše zemlje u Evropskoj uniji. Vaš izbor je pokazao i odnos poštovanja članstva prema nedavno preminulom osnivaču i lideru Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću, i potvrdio ispravnost kursa kojim je uspješno vodio do posljednjeg dana.”, naveo je Đukanović u čestitci Ibrahimoviću.

Za DPS je, ističe Đukanović, od izuzetnog značaja to što smo i sa IV kongresa čuli brojne poruke koje nas učvršćuju u uvjerenju da će Bošnjačka stranka i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori, “koju vidimo kao jednog od ključnih saveznika na realizaciji strateških državnih ciljeva, za koje nastavljamo borbu i u promijenjenom političkom kontekstu nakon posljednjih parlamentarnih izbora, u uvjerenju da su mnoge zajedničke pobjede pred nama”.

“Uz najbolje želje za dalje uspjehe novog rukovodstva partije, s Vama na čelu, upućujem Vam prijateljske pozdrave”, zaključio je predsjednik Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve