Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović čestitao Dan Opštine Gusinje

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 5. avgusta – Dana Opštine Gusinje, predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Bujaru Hasangjekaju, odbornicima i svim građanima Gusinja uz najbolje želje za dalji uspješan rad

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 5. avgusta – Dana Opštine Gusinje, predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Bujaru Hasangjekaju, odbornicima i svim građanima Gusinja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Viševjekovnom istorijom i kulturom, i tradicijom njegovanja i poštovanja različitosti, Gusinje i danas na veoma svojstven način oslikava bogatstvo multietničke Crne Gore. Posvećenost njenom očuvanju, naročito odnos koji prema njenim vrijednostima generacijama gaji brojna dijaspora, čuvajući veze i u kontinuitetu doprinoseći razvoju i promociji Gusinja, tome daju dodatnu snagu.

Dok se suočavamo s ozbiljnim posljedicama pandemije COVID-19, solidarnost i zajedništvo dolaze do posebnog izražaja. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo u narednom periodu nastaviti da odgovorno radi na valorizaciji razvojnih resursa i upravljanju u cilju oporavka lokalne ekonomije, čime će se uslovi za život stanovnika Gusinja dalje poboljšavati. Vjerujem se da neće izostati i podrška Vlade kako bismo zajedno djelovali u pravcu ravnomjernijeg regionalnog razvoja i infrastrukturnog povezivanja Crne Gore”, navodi se u čestitki Đukanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve