Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj sa Rajnke: Vlada u potpunosti evroatlantska i proamerička

Na sastanku je bilo riječi o aktuelnim političkim dešavanjima i izazovima koji čekaju 44. Vladu Crne Gore

Potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj sastao se sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država, Džudi Rajzing Rajnke, saopšteno je iz Vlade.

Na sastanku je bilo riječi o aktuelnim političkim dešavanjima i izazovima koji čekaju 44. Vladu Crne Gore.

“Ambasadorka Rajnke je poželjela uspjeh potpredsjedniku Vlade i ministru ekonomskog razvoja Gjeloshaju na ispunjenju Vladinih obaveza u sprovođenju reformi nužnih za pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji”, navodi se u zaključenju.

Potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Đeljošaj je naglasio da je Vlada Crne Gore u potpunosti euroatlantska i proamerička te da će u potpunosti djelovati u tom kapacitetu kako bi ostala kredibilan partner u NATO i proaktivna buduća članica Evropske unije.

“On je istakao značaj investicija iz SAD te naglasio da će blisko sarađivati sa ambasadom SAD u Crnoj Gori na povećanju investicija i prisustva američkih kompanija u našoj zemlji”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
08.11.2023-00:42 00:42

Rajnke, u ime SAD, obožava nepomirljive neprijatelje Crne Gore! Tako i u ovom slučaju, kad je Vlada potpuno za UNIŠTENJE CRNE GORE, ZA ISTRJEBJENJE CNOGORACA I CNROGORKI, ZA POTPUNI VJERSKI, SRPSKI I VELIKOALBANSKI MRAK! RAJNKE JE U IME SAD UVIJEK GURALA NESPOSOBNE I POKVARENE LJUDE U VLADU CG! RAJNKE, ZLA KOB IZ SAD ZA CNROGORCE I CRNOGORKE, ZA CRNU GORU!

MICOTAKIS
08.11.2023-07:41 07:41

Sve zlo koje se Crnoj Gori događa potiče sa relacije Albanci – SAD, tj. Srbiji za Kosovo dati Crnu Goru. O beznačajnoj Crnoj Gori se ne vodi računa, jer su dugoročni nacionalni ciljevi svih Albanaca (u Albaniji, na Kosovu i u Crnoj Gori) jedino važni i njima je sve podređeno. Moćan im je “lobi” u SAD. Srbija im je od drugorazrednog značaja, ali u geopolitičkim okolnostima primarno albanskih interesa Srbija dobija Crnu Goru. Bili smo žrtvovani 1918. i opet ćemo biti. Kad-tad će Ulcinj i Tuzi pripasti Albaniji. dok Srbiji to nimalo neće smetati, jer će bez i toga prostora… Pročitaj više »