Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj pozvan na Molitveni doručak

Đeljošaj je i prošle godine prisustvovao ovom tradicionalnom okupljanju u Vašingtonu

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj pozvan je u Vašington da ajedno sa suprugom prisustvuje Molitvenom doručku koji će se održati 31. januara i 1. februara 2024. godine, saopšteno je iz Vlade.

“U pozivu koju mu je upućen navodi se da će njegovo učešće biti prilika za izgradnju i jačanje ličnih i međudržavnih veza Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država. Učešće na Molitvenom doručku biće prilika za niz bilateralnih sastanaka sa liderima vlada i država, predstavnicima američkog Kongresa, Stejt departmenta i drugim učesnicima ovog prestižnog okupljanja”, stoji u saopštenju Vlade.

Podsjećaju da je Đeljošaj i prošle godine prisustvovao ovom tradicionalnom okupljanju u Vašingtonu.

„Čast mi je da drugu godinu zaredom prisustvujem okupljanju lidera vlada i država iz više od 140 zemalja svijeta. Ovo će biti prilika da potvrdimo i ojačamo naše partnerstvo sa Sjedinjenim Državama i drugim evroatlanstkim partnerima Crne Gore”, istakao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
07.12.2023-15:22 15:22

Ovo je događaj od NEPROCJENJIVOG ZNAČ ZA ČOVJEČANSTVIO. Isto ka i MOLITEVENI DORUČAK Jedino se ne zna, kako će narod u Crnu Goru, preteć, dok NIK BUDE TAMO DALEKO NA DORUIĆAL!