Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Dokazujemo da zajedništvom i kontinuiranim razvojem možemo biti primjer svima

''Imao sam čast i privilegiju da se sretnem sa Lisom Meklejn, U.S. representative iz 9. kongresnog okruga Mičigena, koja je ujedno i kopredsjedavajuća za albanska pitanja u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država'', saopštio je Đeljošaj

Dokazujemo da zajedništvom i kontinuiranim razvojem možemo biti primjer svima, ocijenio je predsjednik Albanske alternative (AA) Nik Đeljošaj nakon današnjeg susreta sa kongresmenkom Lisom Meklejn.

“Imao sam čast i privilegiju da se sretnem sa Lisom Meklejn, U.S. representative iz 9. kongresnog okruga Mičigena, koja je ujedno i kopredsjedavajuća za albanska pitanja u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država”, saopštio je Đeljošaj.

Kongresmenka Meklejn, po riječima lidera AA,  kao velika prijateljica albanskog naroda “dala nam je punu podršku za sve naše ideje, projekte i programe”.

“Informisao sam kongresmenku Meklejn o političkim i društvenim prilikama u Crnoj Gori, sa akcentom na institucionalnoj integraciji Albanaca, jačanju njihovog položaja i životnog standarda. Kongresmenka je pozdravila razvoj naše opštine kroz realizaciju mnogih kapitalnih projekata, kao i našu posvećenost demokratskim, zapadnim i američkim vrijednostima.  Dokazujemo da zajedništvom i kontinuiranim razvojem možemo biti primjer svima”, zaključio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve