Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Albanski forum će podržati Milorada Markovića za VDT-a

I to kako je rekao, neće samo biti doprinos pravnoj državi i sigurnosti naših građana, već i dokaz političke zrelosti, institucionalne funkcionalnosti i sigurne evropske budućnosti

Nova Vlada Crne Gore i Skupštinska većina su za manje od 100 dana mandata postigle impozantne rezultate- prije svega na planu evropske integracije Crne Gore, što očekuje više od 80 odsto naših građana, saopštio je predsjednik Albanskog Foruma, Nik Đeljošaj.

“Stoga je važno da sjutra, izborom novog VDT- a, napravimo još jedan korak u tom pravcu”, kazao je Đeljošaj.

I to kako je rekao, neće samo biti doprinos pravnoj državi i sigurnosti naših građana, već i dokaz političke zrelosti, institucionalne funkcionalnosti i sigurne evropske budućnosti.

“Uvjereni smo da će se to prepoznati i 29. januara na Međuvladinoj konferenciji Crne Gore i Evropske unije koja će se održati u Briselu, čime će našoj državi i Vladi biti ukazano povjerenje i priznanje za dosadašnji rad. To će ujedno biti i vjetar u leđa našoj evropskoj perspektivi”, rekao je Đeljošaj.

On je ustakao da, upravo u tom duhu, a u očekivanju da će zajedno sa ostalim institucijama, prevashodno direktorom policije i SDT-om dati snažan doprinos borbi za vladavinu prava, Albanski forum će kao dokazani čuvar i promoter evropskih vrijednosti i integracija, podržati gospodina Milorada Markovića za novog VDT-a.

“Sa pozicija u Vladi i Parlamentu, Albanski forum će glasom svog biračkog tijela, nastaviti da daje snažan doprinos stabilnosti i prosperitetu Crne Gore i svih njenih građana”, zaključuje Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
27.01.2024-16:36 16:36

Albanci-Bosanci i SD..svi uz cetnike..sram vas bilo..vas ne interesuje “Drzavni udar”

Tara
27.01.2024-16:37 16:37

Zamislite SD..koji je bio uvijek uz DPS..stao na stranu cetnika..jel moguce..??