Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

ĐE ĆE VAM DUŠA FRONTOVCI! Brutalna kampanja protiv ”mladih i hrabrih”, ostavite ”Ljalja” na miru!

Na zahtjev čitalaca objavljujemo postove DF-a usmjerene protiv Demokrata da bi korisnici društvenih mreža znali da ih ne gledaju i ne čitaju njihov sadržaj ako im se pojave na Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži.

Demokratski front i Demokrate čine konstituente nove vlasti, ali i pored toga odnosi među ova dva politička subjetka su daleko od idelanih. Štaviše, sukob na relaciji DF-Demokrate tinjali su još za vrijeme loklnih izbora u Nikšiću, a eksalirali su pred izbore u Herceg Novom koji se održavaju danas.

Veliki broj čitalaca portala Aktuelno poslao je poruke našem uredništvu u kojima naglašavaju da Demokratski front uopšte ”nije korektan” u kampanji protiv Demokrata, posebno prema predsjedniku te stranke Aleksi Bečiću i njegovom intimnom saradniku Borisu Bogdanoviću.

Zašto Frontu smeta dobar odnos bliskih političkih saradnika!?

Bečić, najbolji fudbaler u Balabanima i dijelu Mojanovića, koji trenutno obavlja funkciju predsjednika Skuptšine, na posebnom je udaru Facebook stranica koje su pod kontrolom DF-a. Ali ni funkcioneri ovog političkog saveza ne zaostaju u žestokoj kampanji protiv ”mladih i hrabrih”.

Čitaoci portala Aktuelno zamolili su na naše Uredništvo da apeluje na lidere DF-a da obustave ovu kampanju jer je zaista, kako su kazali, neprimjereno tako etiketirati ”delikatne i sofisticirane mlade i hrabre političke nade”.

Naše Uredništvo na zahtjev čitalaca ovom prilikom upućuje apel predsjedništvu DF-a da prekinu sa ovakvom kampanjom. Na zahtjev čitalaca objavljujemo postove DF-a usmjerene protiv Demokrata da bi korisnici društvenih mreža znali da ih ne gledaju i ne čitaju njihov sadržaj ako im se pojave na Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Naroz
09.05.2021-13:44 13:44

Dobro ste nas upozorili da ne gledamo i čitamo ovo zaplotnjaštvo i podlost DF-a prema mladim, prevrtljivim i nastranim Demokratama. Do sad ih nisam cijenio, ali poslije ovoga neću promijeniti mišljenje. Srećom ste ukazali na ovaj drski i podmukli čin, pa sam na vrijeme zažmurio i sada ovaj komentar pišem žmureći, iako potresen ovim gnusnim aktom.

Sara
09.05.2021-14:59 14:59

Becic sa klerofasistima .. uvijek zajedno..bilo to Budva..Kotor–HN..svuda..ovo je samo trik..po mom misljenju..Becic je jos radikalniji –mizerniji i primitivniji..DF..znamo ko su..