Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Divanović: Danilović preozbiljno shvatio da je u politici važno da trajete

,Svojevrsni omaž koji je posvetio trajanju DPS-a, osim patetikom, odiše i latentnim divljenjem nekoga ko je poput mačke već devet puta politički oživljavao''

Izgleda da je Goran Danilović preozbiljno shvatio da je u politici važno da trajete, jer očigledno da nema te političke ideje zbog koje on nije kadar da preživi, kazao je Nikola Divanović, poslanik DPS-a.

Nikola Divanović

,,Svojevrsni omaž koji je posvetio trajanju DPS-a, osim patetikom, odiše i latentnim divljenjem nekoga ko je poput mačke već devet puta politički oživljavao. I nema namjeru da posustane, dok god bude vjerovao da javnosti može ponuditi dobar izgovor za izborni poraz, a finansijerima romantični savjet kako moraju ”pametnije ovaj put” ”, navodi Divanović.

,,Već četvrt vijeka, od izbora do izbora, iz poraza u poraz, ovaj politički poeta, suprotno zdravoj logici, uporno piše o velikim političkim idejama i ciljevima, saplićući se konstantno o trećinu jednog mandata koliko mu građani tradicionalno vjeruju. Valjda na taj način, g-din Danilović pokušava da opravda svoj status poslanika ”nezavisnog” od političkih poraza i ”zavisnog” od poezije. Hleba i igara, dok god je oslaničke zimnice i partijske ljetine”, zaključuje Divanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve