Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dijaspora Hanovera: Dolazimo 2. aprila da osiguramo državu Crnu Goru

Onima koji, kako kaže, žele da pokore Crnu Goru, sa istim ciljem kao njihovi mentori iz Beograda, koji žele nestanak Crne Gore, poručuju da mogu da slave samo 1. april.

Crnogorska dijaspora iz Hanovera, oglasila se saopštenjem, u kojem je poručila aktuelnoj vlasti i predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću, da 2. aprila neće dolaziti da glasaju za Podgoričku skupštinu, kao njihovi prađedovi. Poručuju da će dijaspora Crne Gore doći 2. aprila i “veličanstveno jednom i zauvijek osigurati državu Crnu Goru”.

“Dolazimo po principu savremene Akademske elite kojoj je matična drzava Crna Gora bila i ostala majka, kako danas tako i sjutra. Naši su preci branili Crnu Goru, kako 1918 tako i 1941, dobijali smo bitke i na Mojkovcu i na Igmanu, Neretvi i Sutjesci, kako protiv javnog okupatora tako i protiv “domaćih izdajnika” kojih od tada ne prestaje biti”, istakli su u saopštenju.

Onima koji, kako kaže, žele da pokore Crnu Goru, sa istim ciljem kao njihovi mentori iz Beograda, koji žele nestanak Crne Gore, poručuju da mogu da slave samo 1. april.

“Draga braćo i sestre, ne zaboravite da je krajem 90-tih vlada Đukanovića sa saradnicima Markovićem iz Službi bezbjednosti i tadašnjim Komandantom ,,SAJ-a Veljovićem,, spasila na stotine hiljada izbjeglica sa Kosova pred naletom Paravojnih hordi iz Srbije. Tadašnja vlada Crne Gore, ne gledajući na vjeru i naciju spasila je 150.000 izbjeglica sa Kosova, takvim činom i Strategijom koju su donosili Đukanović, Marković, sa saradnicima spasili su nešto što je po Zapadnim stratezima i NATO-u bilo nemoguće. Takva je Crna Gora kroz istoriju bila i ostala. Zbog svega što je uradila tadašnja vlada Crne Gore na čelu sa Đukanovićem, Markovićem, i njihovim službama bezbjednosti, dijaspora Crne Gore je vječno zahvalna”, kažu u saopštenju.

Oni su pitali aktuelnu Vladu, da li priželjkuju Crnu Goru kao Vukovar, Srebrenicu ili Kosovo.

“Sadašnja ,,elita,, (Vlada) došla je na vlast na Crvenom tepihu koji je upravo vlada Đukanovića sagradila, modernim aerodromima, modernim lukama, nezavisnom i međunarodno priznatom Crnom Gorom. Ista ta ,,elita,, ili rušilački tim koji vlada Crnom Gorom skoro tri godine ostavio je pustoš kakvu ne pamti savremena civilizacija. Prema tome, poručujemo aktuelnoj vladi i svim negatorima Crne Gora da će dijaspora Crne Gore doći 2. aprila i veličanstveno jednom i zauvijek osigurati državu Crnu Goru od hordi koje ne poznaju moderni svijet”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve