Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DF Zeta: Ujedinimo se da bi pobijedili DPS

Demokratski front Zete u susret lokalnim izborima zakazanim za 23. oktobar poziva na objedinjavanje sve antirežimske stranke, nevladine organizacije, razne pokrete, intelektualce , kako bi zajednički i što ubjedljivije pobijedili DPS i njegove satelite u Zeti , saopšteno je iz tog političkog saveza

Demokratski front Zete u susret lokalnim izborima zakazanim za 23. oktobar poziva na objedinjavanje sve antirežimske stranke, nevladine organizacije, razne pokrete, intelektualce , kako bi zajednički i što ubjedljivije pobijedili DPS i njegove satelite u Zeti , saopšteno je iz tog političkog saveza.

“Ključna je upravo ubjedljiva pobjeda na lokalnim izborima kako bi zajedno krenuli u proces zaštite otetih zetskih teritorija od strane idejnog kreatora Ivana Vukovića, koji je htio po svaku cijenu da nam dodijeli osakaćenu opštinu, a sve zarad neučestovavanja Zećana na izborima za Glavni grad. Zato još jednom pozivam da svi zanemarimo uskopartijske interese, te da zajedničkim snagama pobijedimo posrnuli DPS, a zatim nastavimo da razvijamo i gradimo našu Zetu na dobrobit svih njenih građana”m zaključuju u DF-u Zeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
10.09.2022-20:00 20:00

Nista mi od ZETE nijesmo oduzeli samo sto su CETNICI naucili i koriste staru profesiju PODVALA I LAZ nista DPS nema protiv ko pobijedi u ZETI znamo i ko su i stosu -zato smo vas i izbacili iz PODGORICE da se sami bavite i zivite od svog rada a ne na KORITO PODGORICKO   Nema vise Da se brinemo o ZETI ka majka o Djetetu!

COL
10.09.2022-21:50 21:50

Oblasti đe su se najduže Turci zadržai kao okupatori su danas uporišta velikosrpstva, što bi psiholozi rekli ropski sindrom…