Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Zašto je Đukanović izabrao da visokog gosta dočeka baš u Kotoru

''Đukanović bira opštinu gdje ima svog gradonačelnika, i to koga je za malo spasio prije nekoliko dana. Zato ga je predsjednik Opštine dočekao onako snishodljivo i srdačno u maniru onoga koji duguje. Sigurni smo da će Jokić uzvratiti uslugu i da će se dogovoriti sa DPS-om da bratski podijele duboku državu''

Juče je u na šem gradu boravio predsjednik Republike Kipar Nikos Anastasiades. Dočekali su ga predsjednik države Milo Đukanović i predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić. Ništa zanimljivo, rekli bi neupućeni. Međutim, nije baš tako – zašto je Đukanović izabrao da visokog gosta dočeka baš u Kotoru, navodi se u saopštenju DF Kotor.

Kako su naveli, Đukanović bira opštinu gdje ima svog gradonačelnika, i to koga je za malo spasio prije nekoliko dana. Zato ga je predsjednik Opštine dočekao onako snishodljivo i srdačno u maniru onoga koji duguje. Sigurni smo da će Jokić uzvratiti uslugu i da će se dogovoriti sa DPS-om da bratski podijele duboku državu.

“Kao ozbiljni političari i državnici prikazali su gostu, uz muziku i veselje, Kotor i Crnu Goru kao Potemkinova sela. Sve blista, narod srećan i zadovoljan kako jednim tako i drugim predsjednikom i naravno odan stranim ambasadama koje baštine zapadne vrijednosti, na što god se to odnosilo. Doduše, nisu to najbolje znali da pokažu pri jučerašnjem susretu, ali biće bolje drugi put”, piše u saopštenju.

Kako su saopštili iz DF Kotora, čuli su se i aplauzi, vjerovatno od ona tri zajednička odbornika koji nijesu prilazili jer ne znaju gdje da stanu, malo bliže Jokiću ili pak do Đukanovića, ipak s njim imaju duži staž, a vole obojicu.

“Jokić, velemajstor samopromocije, koju sprovodi serijalom svakodnevnih obmanjujućih saopštenja na opštinsku Vajber grupu, pokušao je ovom prilikom prikazati susret sa Đukanovićem kao sebi ravnim, a ne kao s nalogodavcem uz čiju je podršku zadržao njemu tako dragu funkciju predsjednika opštine, iako se po kuloarima priča da ovakav nije dolazio ni u Gambiji”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz te političke partije, ushićenje nije mogao sakriti pa je tako kamera zabilježila ono što se na slikama ne može vidjeti. No, tako i treba, budući koalicioni partneri treba da se uvažavaju. Možda će zajedno i na proteste.

“Dali su “nemjerljiv doprinos” u borbi protiv prekrajanja izborne volje građana. Još samo da se dogovore oko koreografije, obojica bi da se ogrnu NATO zastavama, a mora neko i Crnogorsku da ponese”, naveli su iz DF Kotora.

Volter je rekao da je politika vještina da se laže u pravi čas.

“Nama se čini da su ga i Jokić i Đukanović bukvalno shvatili, a kako oni nijesu baš najsigurniji kad je pravi čas, primorani su zaobilaziti istinu dok se god budu bavili politikom”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
07.04.2022-18:56 18:56

Znate DF zasto,zato da bi se vi KRETENI rusko-srpski CUDILI,no vidjite dje je SPIJUN Ruski vas CENIFA Strahinja Bulajic.