Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

DF: Sramno ponašanje Vlade i Radulovića u slučaju Jovanovića

Prema njihovim riječima, sramno je da iz Vlade ''nema jedne riječi osude prema ponašanju bandita koji su kidnapovali i utamničili Rista Jovanovića''

Ponašanje ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića u slučaju otmice Rista Jovanovića je, blago rečeno, sramno, saopštili su večeras iz Demokratskog fronta.

To je, kako su istakli, pokazatelj da je ovo otuđena, nenarodna Vlada, koja je okrenula leđa narodu koji je pobijedio 30. avgusta.

“Krivokapić i njegov ministar Radulović zato žestoko brane politiku bivšeg montenegrinskog režima, što je priznao i sam Radulović”, navode u DF-u.

Prema njihovim riječima, sramno je da iz Vlade “nema jedne riječi osude prema ponašanju bandita koji su kidnapovali i utamničili Rista Jovanovića”.

“Ne smiju da pisnu svojim novim partnerima, albanskim teroristima, kojima, da bruka bude najveća, doniraju vakcine i po ko zna koji put priznaju lažnu državu Kosovo”, naglašavaju u DF-u.

Sa druge strane, dodaju, Krivokapić, sramno i kukavički, napada predstavnike srpskog naroda na Kosovu.

“A time i sve Srbe u južnoj srpskoj pokrajini, ljude koji su decenijama izloženi najstrašnijem progonu, teroru, mučenju, likvidacijama… Pamtiće se da je jedna Vlada, koja je na vlast došla srpskim glasovima, radila sve da ponizi i omalovaži taj isti narod”, poručuju iz DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve