Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

DF osudio akciju policije Kosova: Batina ima dva kraja

Smatraju da su uspjesi Srbije razljutili ''albanske ekstremiste''

Nova srpska demokratija i Demokratski front najoštrije osuđuju današnji brutalni napad tzv. kosovskih specijalaca na srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini, poručili su iz Demokratskog fronta.

”Snažno podržavamo naš narod i pozivamo na puno jedinstvo, koje nam je sada prijeko potrebno, jer ovaj napad je očigledno dio šire akcije koja dolazi nedugo posle incidenata na Brnjaku i Jarinju. Svakome ko ozbiljnije prati dešavanja je jasno da su lideri albanskih esktremista odlučili da se upušte u akciju protjerivanja preostalih Srba sa svojih vjekovnih ognjišta, koju su sprovodili ratni zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, a nastavio Albin Kurti. Zato jedan od najvažnijih prioriteta sveukupne srpske nacionalne politike mora biti odbrana našeg naroda, kao i njegov opstanak i povratak na prostor Kosova i Metohije, i da se više nikada ne dozvoli ono što se desilo 17. marta 2004.godine”, navode iz DF-a.

Dodaju i da smiješno i licemjerno zvuči objašnjenje Kurtija da se danas radilo o ,,akciji protiv krijumčarenja’’, ako se, kako kažu, zna da su kriminal, šverc, krijumčarenje narkotika, oružja i ko zna čega još ,,specijaliteti” upravo albanskih kriminalaca, koji su tim prljavim parama pokušali da instaliraju ovaj nasilni državni projekat na tlo Srbije.

”Posebno jadno i kukavički izgleda akcija u kojoj se upotrebljava bojeva municija protiv golorukog naroda”, dodaju iz DF-a.

Kako su kazali, očigledno je i da su uspjesi koje Srbija postiže na međunarodnom planu, a naročito poslednjih dana, žestoko razljutili albanske ekstremiste i njihove mentore.

”Shvatili da tzv. Kosovo nikada neće dobiti svoju stolicu u UN i da većina država neće da prizna ovu lažnu državu. Zato su ponovo posegli za agresijom, a te usijane glave bi već morale da znaju da batina uvijek ima dva kraja i da Srbija i srpski narod nikada više neće prihvatiti pogrom nad našim narodom u južnoj srpskoj pokrajini”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
@@@@
13.10.2021-14:57 14:57

Osudjujete ali nijeste naglasili da NAJOSTRIJE osudjujete!Kosovari su zaj..ani

Mikelli
13.10.2021-14:59 14:59

Tu se slažem sa vama,kad budemo naplaćivali vaša nepočinstva na Cetinju,viđet će te da batina ima dva kraja.Da je vječna

borko
13.10.2021-17:02 17:02

Postrojavanje je ispred bloka pet.. Očekuje se pridolazak autobusa. Na čelo postrojenih koljenica sa oglođanom koljenincom pomeđu žvalica, strašno ga je pogledati u zakrvavljene oći, pipun se već kreće iz srpske kolevke očekuje se njegovo brzo pristizanje. Sa zlatice spušta se Oni što ga zovu ,,pazi leđa ide…”A kroz tunjel Budoš ide jole nosi doboš, Padobranom će stići božja podrška, a botiljom vatrena voda da srca ogali i dušu okrijepi. Veseli se srpski rode poju noćni zećevi i bratstvo mekoš iz tvrdoša. A pošto su neki aperisani pretežno na mozak neće se pojaviti oni što mu žena vedri, skida i… Pročitaj više »