Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Nećemo prisustvovati konsultacijama sa Đukanovićem o mandataru

''Nakon završetka razgovora, obavijestićemo vas o imenu mandatara i dostaviti neophodan broj potpisa poslanika koji podržavaju tu kandidaturu''

Demokratski front saopštio je da neće prisustvovati konsultacijama sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem o mandataru nove Vlade Crne Gore.

Na tu temu, predsjednici stranaka Demokratskog fronta Andrija MandićNebojša Medojević i Milan Knežević poslali su Đukanoviću pismo.

“Kao što vam je poznato, u toku su razgovori parlamentarne većine u vezi formiranja nove Vlade Crne Gore. U tom kontekstu, stranke pobjednice izbora od 30. avgusta 2020. godine, potpisale su Sporazum o formiranju nove Vlade Crne Gore koji je svojim potpisom podržao 41 poslanik. Nakon završetka razgovora, obavijestićemo vas o imenu mandatara i dostaviti neophodan broj potpisa poslanika koji podržavaju tu kandidaturu”, navodi se u pismu koje su lideri DF-a uputili predsjedniku države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
15.09.2022-19:58 19:58

DF..sa Mandicem.su–.obicni prostaci..antidrzavnici i teroristi..

grana
17.09.2022-16:26 16:26

Dobro bi bilo izracunati koliko ste svi politicari zajedno kostali ovu drzavu za ove dve godine? Plate su svakom od vas najmanje 1500 – 3000 eura + sve ono sto ide uz to kao dnevnice, putovanja, privilegije itd, a rezultat O i minusi kako u ekonomiji tako i u davanju kulturnih dobara Crne Gore drugim zemljama. Neka neko sve to stavi na papir i uporedi iznose koji se isplacuju za minimalac i radnicke penzije ( ne boracke kojih jos uvek ima, penzije politicara i visokih letaca ) pa cete doci do neverovatne istine a to je dok se politicari prepucavaju… Pročitaj više »