Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Zete DPS-u: Umjesto što pokušavate da pocijepate vlast u Zeti, vidite kakva je panika unutar vašeg “kriminalnog klana”

Iz te partije su reagovali na ranije saopštenje DPS-a u kojem su kazali da je, ''Tužno je gledati propadanje Zete dok se DF i Demokrate sprdaju sa građanima''

Umjesto što pokušavate da pocijepate vlast u Zeti, vidite kakva je panika unutar vašeg najozloglašenijeg kriminalnog klana, jer će srećom po Crnu Goru još neko propjevati i još po nešto isplivati, navodi se u reagovanju Demokrata.

Iz te partije su reagovali na ranije saopštenje DPS-a u kojem su kazali da je, “Tužno je gledati propadanje Zete dok se DF i Demokrate sprdaju sa građanima“.

“Najtužnije je danas čitati kriptovane prepiske o finansiranju vaše partije od strane Kavačkog klana i tvrdnje vaših partijskih prijatelja, a visoko rangiranih članova Kavačkog klana, prema tvrdnjama Europola, da DPS Tigar pukne par miliona eura pred svake izbore, navodi se u reagovanju Demokratske Crne Gore.

Kako su naveli iz te partije, sada su već isplivali dokazi da je DPS koristio mafijaške veze i kriminalne izvore finansiranja kako bi održao svoju vlast.

“To je izdaja povjerenja građana i ozbiljan napad na demokratske procese. Vaša partija ne samo da narušava integritet političkog sistema, već i podriva temelje pravde i transparentnosti”, zaključuju u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
30.06.2023-18:24 18:24

Lako ih je prepoznati i na pokajanja i na svadbe i na česove skupove, jer svi nose one spičene sakoove kratke do iznad śedala, poznatih po imenu dogužnjaci. Drugi im je znak raspoznavanja što se pozno žene kako bi ženama prikrili od rodbine i družine nešto što danas i nije tako strašno jer se u današnje dane sve više istopolnih brakova sklapa. Treći znak raspoznavanja im je jetak i šporak jezik, ka da im je svak kriv što su kao manjina u društvi prezreni i ismijani. Zamijenite vaše crvene kravatice onim sa više boja, barem će vas zbog hrabrosti da… Pročitaj više »