Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate za koaliciju sa DF-om u Budvi

Izražavaju spremnost ka uspostavljanju koalicione saradnje sa Demokratskim frontom ''na jasno poznatim principima, koji podrazumevaju da čelne pozicije u opštini zauzmu pojedinci koji nisu upućivali uvrede i teške riječi drugoj strani''

Na sjednici Opštinskog odbora Demokrata razmatrana je i analizirana aktuelna politička situacija u Budvi i Crnoj Gori. Opštinski odbor je, kako je saopšteno, iskazao punu podršku aktivnostima partijskog rukovodstva predvođenog predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem, i pozdravio principijelno djelovanje u borbi za odbranu izborne volje iskazane 30.avgusta 2020.godine.

“Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju u Budvi, Opštinski odbor Demokrata još jednom izražava spremnost ka uspostavljanju koalicione saradnje sa Demokratskim frontom na jasno poznatim principima, koji podrazumevaju da čelne pozicije u opštini zauzmu pojedinci koji nisu upućivali uvrede i teške riječi drugoj strani”, navode iz ove partije.

Sjednici je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva Mijomir Pejović, a u radu sjednice aktivno je učestvovao i potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve