Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Vujović lažni NVO aktivista, a stvarni funkcioner DPS-a

Ističu da Vujovićeve analize standardno funkcionišu po principu da se najbitnije izostavi, sporedno kroz krive uglove isforsira, a pečat svemu uvijek je da se izmisli nešto protiv protivnika DPS-a

oslednja u nizu analiza Zlatka Vujovića je, krajnje očkivano, na tragu svih prethodnih: pokušaj nametanja krive slike o politički bitnim odgađajima, ocjenjuju iz Demokratske Crne gore.

Ističu da Vujovićeve analize standardno funkcionišu po principu da se najbitnije izostavi, sporedno kroz krive uglove isforsira, a pečat svemu uvijek je da se izmisli nešto protiv protivnika DPS-a. Zbog toga mu je, smatraju Demokrate, svaka analiza bila ne samo pogrešna, dirigovana, namještena, već nerijetko i smjehotresna -navode Demokrate.

– Ovaj lažni NVO aktivista, a stvarni funkcioner DPS-a, se aktivira pred svake izbore kako bi obmanuo javnost i birače, sa posebnim akcentom na uljepšavanje slike o Đukanoviću i DPS-u. Zato u ovoj “analizi” nismo čuli ono što svi znaju: Đukanović je za naše zapadne saveznike političar prošlosti, ali jesmo neke “aspekte” koje niko živ nije niti kazao, niti na taj način razumio. Pa je tako i u ovoj trećerazrednoj smjehotresnoj analizi DPS-ovog funkcionera, navedeno da je SNP proevropska partija (čime se ne bavimo, to građani treba da prosude) koja izlazi iz zagrljaja DF, ali se, eto, Demokrate priblizavaju DF-u, jer su glasale za amandmane SNP-a. Ovakvu inteligentnu i na “činjenicama” zasnovanu analizu može dati samo neko ko i ne pročita prije nego i prihvati ono što mu u kancelarijama DPS-a napišu. Zato je Zlatko Vujović, nejveći DPS-ovac, među DPS-ovcima – ističu Demokrate.

“Njegovom nacionalšovinističkom DPS-u. ističu Demokrate”, i svim drugim desničarskim organizacijama su najviše zapadne adrese jasno saopstile šta misle.

– U to smo se uvjerili i putem već čuvenog tvita Eskobara nakon sastanka sa Đukanovićem, što je najbolje potvrdila panična reakcija njegovog kabineta. Vjerovatno slučajno, zaboravio je Vujović da naglasi da podršku Zapada nema niko ko dijeli ljude, ko politike zasniva na destrukciji i radikalizmu, ko izigrava zakone i čije je naslijeđe antievropsko. Prava je šteta što stvarnost oporo razobličava Vujovićevo maženje DPS-a, čiji je funkcioner.Još bitnije, najjasnije nedvosmisleno je data puna podrška novoj vlasti. A o dijelu Vujovićevih fantazija o Demokratama najbolje govore nebrojene pohvale na račun rada i ostvarenja predsjednika Skupštine Alekse Bečića: od najviših zvaničnika EU, američkih partnera i samog Eskobara, preko predsjednika Turske Redžepa Erdoana ali i brojnih drugih visokih svjetskih zvaničnika svi su saglasni u jednom: Bečić i Demokrate su stub stabilnosti na evropskom putu Crne Gore, ali i čuvar multietniččnosti i unutrašnje stabilnosti. Nebrojeno puta rečeno krajnje nedvosmisleno – dodaju Demokrate u reagovanju.

Ističu da je po “analizama” Vujovića i sličnih analitičara DPS-a, Demokrate do sad ne bi ni postojale.

– Ami smo “samo” pojedninačno najjača partija u vlasti u Crnoj Gori. Toliko o utemeljenju, logici i istini Vujovićevih analiza. Međutim, suštinski problem za Vujovića i DPS je u sledećem: odlično znaju da Demokrate žestoko ulaze u biračko tijelo te partije, odakle i dolaze ovi nevješti pokušaji obmane javnosti i amortizacije poraza. Na kraju, da podsjetimo javnost: Vujovića možete vidjeti na svim skupovima DPS-a, baš kao i u svim akcijama aboliranja nečasne prošlosti te sad već bivše partije – zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
14.11.2021-20:04 20:04

Demokrate su histerična sekta koja reži. Samo da ne počnu da ujedaju.

KLEMENTINA
14.11.2021-20:36 20:36

DEMOKRATE su školski primer one stare izreke ”OČI KOJE SVAŠTA RADE ONE I GLEDAJU”.

Neko tamo
14.11.2021-23:34 23:34

Alo alo gejići
Vi ste nastali sa ulice i nemate pravo tako da govorite

Konopac
15.11.2021-00:26 00:26

Demokrate bili ste prebrzi sa nacionalizmom -sovinizmom-i mrznjom drugih naroda primjer CETNIKUSA -NEVENKA  vas jedino CETNICI podrzavaju a ovim izdajnicima kad tad doce te im GLAVE vama se ne smije vjerovat nista !!!

flamantes
15.11.2021-18:51 18:51

Demonkrati su izdajnici