Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: U skandaloznom video zapisu se jasno čuje i vidi kako ste obmanuli ljudje URA obmanula ljude

Iz Demokratske Crne Gore reagovali su na današnju objavu Građanskog pokreta URA na Facebook-u

Kad smo kod ”pravog lica” u ovom skandaloznom video zapisu se jasno čuje i vidi kako ste obmanuli ljude: da li je tokom ovog procesa izdaje pravo lice pokazao onaj koji nam priča da je pošteno ušao u priču, i da se zahvaljujući njemu, pod Ostrogom, dogovarala Vlada i njeni članovi ili je to ipak uradio onaj koji tvrdi da nije istina da se tu dogovarala Vlada, poručuju iz Demokratske Crne Gore Građanskom pokretu URA.

,,Dva lidera Koalicije za 21 milion, na istom zadatku, a sve suprotno pričaju?”, poručili su.

,,Građani smatraju i jasno vam poručuju da su svoje pravo lice pokazali i jedan i drugi, kad su sebi određivali cijenu. Smijete li razmisliti o tome?”, navode Demokrate.

Kako dodaju, pravo lice su pokazali URA-ši, najbolji đaci iz Pajovićeve škole izdaje na koje je ovih dana vrlo ponosna mentorka Azra Jasavić.

“Sem što spremaju izdaju, pod plaštom građanstva odavno vrijeđaju sve koji ne igraju kako oni sviraju, i koji ne ulaze u njihov kalup poimanja građanskog i evropskog. I posle ljutnja kad neko neće da se proda, taj je šešeljevac, antievropejac… Premali su oni da bi ikog ukalupili, a izgleda premali i da bi mogli imati integriteta, pa je uslijedila prodaja.

Pominjete politički sunovrat, vi, koji ste otvorenom izdajom izvršili političko samoubistvo? Vi, čija riječ ne traje ni mjesec dana?

Za vas je sunovrat kad neko drži riječ, poštuje volju građana i elementarne demokratske principe?

Kažete ,,car je go” za Bečića dok pokušavate da mu starim praksama DPS-a inputirate ogavnosti, dok se vi do kosti otkrivate – naivno vjerujući da ćete prevariti građane i ukrasti izbornu volju. Patetično samozvana avangardo, ne zanosi se previše, nego objasni kako misliš i s kim misliš u Evropu sem sa onima koji su eksperti u krađama i prevarama? Je li to sledeća Vlada? Sa ekspertima kriminala i zločina?”, pitaju Demokrate.

Pozivaju ih da provjere volju građana.

“A ona se provjerava na izborima, dok se “fotelje” stiče povjerenjem. Mislite li da biste dobili ijednu, ikad više, ili ste svjesni situacije, pa po svaku cijenu bježite od izbora? Ni sredstva ne birate, ni ljudskog dostajanstva u akcijama nemate.

Koliko od 21 milion vas je prelomilo da zaboravite skorašnje uvrede od onih koje sada pozivate na saradnju?”, pitaju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
22.01.2022-21:37 21:37

Bjezite Lazovi nacionalisticki da vas ne gledamo pozivate na proteste da zajedno nosite Cetnicke zastave i kokarde vidjeli ste se zajedno ALBIN-KOLIC -KOPRIVICA-BOGDANOVIC-MARTINOVIC U BERANE nemozete nas slagat !

Crnogorka
22.01.2022-21:54 21:54

OD SESELJEVSKIH I SPAHOVIH CETNICKIH DEMOKRATA DA SE OSLOBODIMO I CRNA GORA JE POMIRENA DEMOKRATE JE ZLO KOJE NIJE VIDJENO U NOVIJE VRIJEME SMECARI NACIONALISTICKI !!!Proteste širom zemlje, ponovo ORGANIZUJU vijore se srpske trobojke i Cetnicke kokarde U Berane smo vidjeli onog sa KOKARDOM na glavi sa izdajnickim splacinama ALBINA CEMANA-KOLIC DZENAN zajedno na protest kuvaju plan ! Poruka od gradjana CG Abazovicu imas podrsku samo naprijed i da ove smecare poceramo na smetliste dje im je mjesto!

Sejo
23.01.2022-10:05 10:05

Dzaba Demokrate vi ste proslost sad ste nasli da Gos -Abazovica vrijedjate sa SIPTARU i da mu vasim Cetnickim lazima i podvalama sad prikazujete dje ste bili prije 1,5 godinu ! Reka vam je Dragan J. Vučićević, brutalno je napao Bečića i putem naloga na Tviteru govoreći o ”Bečićevom toplom bratu” i ”đakuzi-gimnastici negde u nekom luks apartmanu u ‘genocidnom’ Beogradu”.Abazovic je sad svjesan sa kakvim Cetnicima je imao posla samo da znate Abazovic ima 65%podrsku CRNE GORE!