Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Rušenje Vlade je građenje mostova između naroda i vlasti, čim skinete cijene sa političkih obraza postaće vam jasnije

''Rušenje ove Vlade nije sprovođenje rušilačke politike''

Rušenje ove Vlade nije sprovođenje rušilačke politike, već građenje mostova između naroda i vlasti, saopštio je Klub poslanika Demokrata u Skupštini Crne Gore.

Tvrdili su da izbor 43. Vlade Crne Gore ne znači izigravanje izborne volje građana, a onda visokog funkcionera DPS Radovana Orlandića, protiv koga je podnijeto više krivičnih prijava iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije URA i SNP izabraše juče za predsjednika Borda direktora Barske plovidbe”, naveli su u saopštenju.

Pitaju građane da li su “glasali da im Orlandić bude predsjednik Odbora Barske plovidbe”.

“Šta mislite, poštovani građani Crne Gore, da li je ovakvo uništavanje osnovnih načela demokratije izigravanje, ili je ovo kompletno ignorisanje volje građana. Jeste li vi poštovani građani glasali da Radovan Orlandić bude predsjednik Odbora direktora Barske plovidbe? Da li će zbog ovoga Dritan i pošteni Joko, koji neće nikad izdati, dobiti joše jedan aplauz od njihovih tajnih saveznika u Parlamentu”, pitaju Demokrate.

Napadaju li sad, dodaju Demokrate, tajni saveznici URU i SNP “zbog vraćanja kadrova DPS na visoke izvršne funkcije ili napadaju one koji srušiše Vladu koja vraća DPS kadrove na funkcionerska mjesta u izvršnoj vlasti”.

“Kako je lako skliznuti u izdaju! Kako je lako i kako se brzo čovjek osokoli izdajom, samo zato što su ovu Vladu podržavala dva velika ekstremna politička subjekta, jedan javno, a drugi tajno. Srećom, odlukom Demokrata, Ujedinjene i Prave Crne Gore tresnuše o pod”, ističu u saopštenju.

Zato, poručuju Demokrate, rušenje ove Vlade nije sprovođenje rušilačke politike.

“Već građenje mostova između naroda i vlasti. Vi ovo naravno ne razumijete, ali čim skinete cijene sa vaših političkih obraza postaće vam mnogo jasnije”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
23.08.2022-16:02 16:02

… dokle će ovi da spočitavaju jedne druge ,umjesto da se dohvate posla i formiraju Vladu ;
URA nece da pregovara ! DF nije ničiji sagovornik ,desnicu ne želi niko…ostaje da Demokrate daju Premijera i da dopuni DPS /birani mladi ljudi /—pa nek se PUŠE ucjenjivači…Stvar je jako jasna samo ako hoce da hitno to sastave i idu “bržim vozom za EU “ ukoliko Demokrate se budu prepucavali sa “oslobodiocama od 30avgusta” —ostasmo za sprdnju i nece biti važno ko je koga ni optužio ili što je rekao…bice kasno…
AJTE —ako ste iskreno za CG