Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Po Jokoviću je evropski manipulisati, lagati i izdati

''Moramo priznati da nam je veoma čudan ovakav evropski put SNP-a, osim ako njihovo rukovodstvo nije pomiješalo evropske integracije sa eurima, koje su, po priznanju lidera Ura, nuđene za prekrajanje izborne volje građana'', kazali su iz Demokratske Crne Gore

Čitajući njihove poslednje izjave, stiče se utisak da se rukovodstvo SNP-a igra sa zdravim razumom crnogorskih građana, tvrdeći sada da Ivanović zapravo nije rekao da je rukovodstvo SNP za ulazak u manjinsku Vladu DPS-a, saopštili su iz Demokratske Crne Gore reagujući na saopštenje SNP-a u kojem pozivaju Demokrate da “prestanu sa prljavom kampanjom protiv rukovodstva naše partije”. Oni su kazalli da je po (Vladimiru) Jokoviću evropski “manipulisati, lagati i izdati”.

Demokrate ocjenjuju da izjave koje čitaju sedmicama unazad, baš kao što je, dodaju, to “potvrdila jučerašnja Ivanovićeva izjava”, nije ništa drugo do jasan znak da je, kažu oni, skrojena i do detalja isplanirana “izdaja izborne volje građana Crne Gore od 30. avgusta 2020. godine”.

“Razumijemo njihov realan problem – na koji način će rukovodstvo ove partije objasniti svojim biračima političku izdaju kakvu Crna Gora ne pamti i na koji način će rukovodstvo partije sprovesti svoj izdajnički plan, a da pri tom u potpunosti zanemari stav i mišljenje svojih članova i birača”, navode u saopštenju.

Razumljiva je, prema mišljenju Demokrata, “histerija izdajničkog rukovodstva SNP-a kad su na svojim organima partije u Beranama poslanici SNP-a optužili oca Gojka Perovića da pokušava podijeliti crkvu u Crnoj Gori i izdejstvovati autokefaliju, kada tako lažete o njemu šta ste sve spremni da slažete o nama”.

“Nije ništa drugo do smjehotresno čuti od Jokovića da su Demokrate odustale od evropskog puta zato što neće da se prodaju tajkunima i kriminalcima, dok je SNP čvrsto na evropskom putu sa konstatacijom da su Crnogorci izmišljena nacija, da su manjinske partije za sve krive ili da značajni datumi u istoriji Crne Gore zapravo nijesu ni bitni, ni istorijski. Moramo priznati da nam je veoma čudan ovakav evropski put SNP-a, osim ako njihovo rukovodstvo nije pomiješalo evropske integracije sa eurima, koje su, po priznanju lidera Ura, nuđene za prekrajanje izborne volje građana”, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Baš zvuči evropski, dalje navode Demokrate, kad Joković kaže da mu je “Vučić obećao tri fabrike na sjeveru, ako formira koaliciju sa DPS-om”.

“I uđe u manjinsku Vladu DPS-a, jer je DPS Jokoviću evropska partija, evropskih manira. Vjerujemo da je Jokoviću DPS evropska partija, kad je sav svoj biznis razvio za vrijeme vladavine DPS-a, obogatio se za vrijeme DPS-a, dok su naše očeve i majke zbog opozicionog djelovanja u tom periodu prebijali, hapsili i ostavljali bez posla i to na radnim mejstima sa platom od cirka 200e”, navode iz partije na čijem je čelu Aleksa Bečić.

Dalje kažu da “baš evropski zvuči kada Joković kaže da je Porfirije obmanuo javnost”.

“Baš evropski zvuči kad Joković kaže da je Patrijarh Porfirije obmanuo javnost, te da kod njega nije otišao na sopstvenu inicijativu, kako je crkva saopštila, nego na poziv Patrijarha. Po Jokoviću je evropski manipulisati, lagati i izdati. Čudna neka evropska priča”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
06.03.2022-19:24 19:24

Svaka stolica sanja od svog nastanka da se u njoj zavali neka meka masna guzica koja je neće žuljati. Stolica sanja guzicu, a guzica sanja stolicu, uzajamna ljubav bez interesa, sa iskonskom težnjom da bude vječna. Svaki rastanak je bolan za svaku guzicu, a i stolici nije lako da se prilagođava novoj. Ipak funkcionerska stolica ima posebitiu draž i u nju se strašno i strasno zaljubljuju sve guzice koje je probaju. Mnogi ratovi su vođeni i mnogo suza se prolilo prilikom rastanka guzice i funkcionerske stolice. Evo i sad se kreće u bitku za stolicu i simbolično se kreće u… Pročitaj više »

Safet
06.03.2022-23:11 23:11
Reply to  COL

Ova ti bjese prava za CETNICKE DEMOKRATE lupeze psihicko poremecene koji se vise ni svojim nogama ne pitaju kojim gradom setaju djavo im je ponijo fotelje sve lupez do lupeza sve im preuze SNP !