Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Pajser demokratija iz Kotora neće proći u Budvi

Kako kažu, šverc pola tone kokaina na brodu "Budva" je brukanje i tog grada i Crne Gore

Iz Demokratske Crne Gore u Budvi reagovali su na današnje poruke iz Demokratske partije socijalista.

“Odavno je jasno da je svako ko radi pošteno i u interesu građana, kao i ko nije član, ili šef, organizovane kriminalne grupe, trn u oku DPS-a. Onaj ko neće da krade i da se ugrađuje u projekte od kojih štetu trpe država i građani, taj je smetnja i neprijatelj.

Inicijativa za rušenje vlasti u Budvi je plan Mila Đukanovića čiji izvršilac je Predrag Jelušić, inače direktor Morskog dobra gdje prima platu u iznosu od 2.852 eura, a koji je takođe kumovao brojnim devastacijama crnogorske obale i to baš u zoni morskog dobra”, navode, između ostalog, u saopštenju.

Kako kažu, šverc pola tone kokaina na brodu “Budva” je brukanje i tog grada i Crne Gore.

“Pa može li veće brukanje naše Budve i naše Crne Gore od toga da se na brodu čiju su izgradnju platili naši građani, koji nosi ime našeg grada i plovi pod zastavom naše države, švercuje pola tone kokaina? I kao što švercujete kokain, kao što kradete izbore, kao što vršite poharu Crne Gore, tako hoćete da švercom, kriminalom i korupcijom prekrajate izbornu volju građana? To je pajser demokratija po mjeri DPS-a kojom su pogaženi Ustav i zakoni u Kotoru, pa sad misle da će im to proći i u Budvi.

DPS, naime, ne može da se pomiri sa činjenicom da je kriminalna hobotnica u Budvi sasječena u korijenu i da se nikad više poštenim putem neće vratiti na vlast. Znamo da vam je namjera da dođete na čelo Budve kako biste za dva mjeseca u sopstvene džepove strpali ono što smo mi stvarali gotovo četiri godine, kako bismo obezbijedili ekonomski oporavak i bolje uslove za život svim građanima naše opštine.

Znamo da vas bole ekonomski pokazatelji Budve koju ste godinama uništavali i pljačkali, a koja se sada oporavlja izuteznom dinamikom. Znamo da vas boli to što ni jedan jedini funkcioner Demokrata nije ukrao ni jedan jedini cent, nije prekršio ni jedan jedini propis i ni jednu jedinu proceduru”, navode iz Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve