Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Oštećene prostorije naše koalicije u Baru i bilbordi sa likom Bečića u Zeti

Demokrate su pozvale nadležne organe da otkriju počinioce

Iz Demokratske Crne Gore saopšteno je da su oštećene prostorije njihove koalicije u Baru, kao i bilbordi u Zeti sa likom predsjednika Demokrata, Alekse Bečića.

“Nakon uništavanja bilborda koalicije “Idemo ljudi” u Pljevljima i Bijelom Polju, od strane vandala pod kontrolom DPS-a, oštećene su prostorije naše koalicije u Baru, te bilbordi u Zeti sa likom predsjednika Demokrata, Alekse Bečića”, saopštile su Demokrate.

Očigledno je da, dodaju, kako se poraz bliži, kako panika raste, tako “DPS nastavlja sa praksom destrukcije i vandalizma”.

Foto: Demokrate

“Pa umjesto da se politički obračuna sa kompromitovanim pojedincima u svojim redovima, oni se fizički obračunavaju sa bilbordima i kancelarijama Demokrata. Junački, zaista”, ističu u saopštenju.

Demokrate su pozvale nadležne organe da otkriju počinioce.

“Na kraju, pozivamo nadležne organe da u najkraćem roku otkiju počinioce ovih vandalskih činova politički izbezumljene partije kojih se ovih dana gnušaju svi građani Crne Gore, jer cijepanje dijela postera, odnosno, dijela na kojima se nalaze glave naših kandidata, može biti veoma opasna poruka upućena predstavnicima naše liste u Baru”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve