Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate opoziciji: Bečića ćete smijeniti taman kako ste i Vladu oborili

''Ali ovdje se mi pitamo, i biće kako mi kažemo. Baš kako smo im i poručili svaki put otkad smo ih razvlastili''

Predsjednika Skupštine ćete smijeniti taman kako ste i Vladu oborili. Baš kako vam je uspio državni udar na Cetinju, poručili su u Demokratskoj Crnoj Gori nakon što je opozicija povukla inicijativu o izglasavanju nepovjerenja Vladi Zdravka Krivokapića.

”Oni koji su se u poslednjih godinu i po dana navikli na poraze još jednom bi da šupljim riječima prikriju novi grandiozni politički neuspjeh. Ali ovdje se mi pitamo, i biće kako mi kažemo. Baš kako smo im i poručili svaki put otkad smo ih razvlastili”, kazali su u Demokratskoj.

U toj partiji ističu da su danima govorili da od njihovog nauma nema ništa, “da je njihova politika propala stvar, da su njihove mahinacije pročitane i stvar prošlosti”.

Podsjećaju da su juče poručili opoziciji da će inicijativu povući suočeni sa neuspjehom.

”Neuspjehom i ko zna već kojom po redu sramotom. Predsjednika Skupštine ćete smijeniti taman kako ste i Vladu oborili. Baš kako vam je uspio državni udar na Cetinju. Taman koliko ste spriječili I donošenje Zakona o vjerosipovijesti. Smijenićete ga baš kako ste pobijedili u Nikšiću, Mojkovcu, na Cetinju i u Herceg Novom”, naglašeno je u saopštenju Demokrata.

Dodali su da politika i riječ opozicije “ne vrijedi boba”.

”I to građani Crne Gore jasno vide. A vide I ko govori istinu, i ko radi u njihovom interesu. Zato, na svaku vašu novu inicijativu slijedi novi politički nokaut. Na kraju, da vas pitamo kako ono bi? U ćošak”,  zaključile su Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crno
13.12.2021-16:49 16:49

Polakote junaci DEMOKRATE cetnicki SVE SE VRACA  niko narod ne moze pobijedit narod bi vam kazao sad koliko vrijedite da smijete na nove izbore znajte da DPS i manjinske partije nikad ne mozete pobijedit VIDITELI DA JE OVO SRPSKA VLADA I  ZNATE DOBRO KO VAMA DAJE GLAS  !