Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Ogromna nervoza političkih konkurenata, rušenje naših bilborda nije način da se dođe na vlast

Iz te političke partije su kazali da je nakon oštećenja bilborda u Ulcinju prije par dana, mini-bilbord Demokrata i u Beranama, u Beranselu, srušen i vidno i nepopravljivo oštećen

Jasno je da je nervoza naših političkih konkurenata kako se primiče izborni dan i sud javnosti od kojeg žele da pobjegnu ogromna, ali vandalski činovi rušenja i naružavanja naših bilborda nije način da se dođe na vlast ili, ako to rade oni koji su sa obje noge zagazili u političku izdaju, da se održe na vlasti, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Iz te političke partije su kazali da je nakon oštećenja bilborda u Ulcinju prije par dana, mini-bilbord Demokrata i u Beranama, u Beranselu, srušen i vidno i nepopravljivo oštećen.

“Znaju i oni “junaci” koji su udarili na bilbord, na taj način udarajući na lik koji je na bilbordu, da pokušavaju da spriječe neminovno – da upravo Damjan Ćulafić, daleko najbolji nosilac od svih izbornih lista koje su predate za učešće na izborima u Beranama, postane predsjednik Opštine Berane”, navodi se u saopštenju.

Iz kluba Demokrata poručuju: “vidimo se u nedjelju na narodnom sudu, pa ćemo izbrojati glasove onih koji podržavaju ljude prošlosti i one koji su bili spremni da izdaju, ali i sve one koji zaokruže broj 2 i ljude koji nikad nijesu i neće izdati”.

“Olovka će biti najbolji odgovor na ovakve primitivne i anticivilizacijske činove”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
paja raja
26.03.2022-07:08 07:08

Rusite i palite Crnogorske zastave ka na Cetinju sve sami radite da bi Slagali i Podvalili drugim ! Nema vama spasa -Ujahali ste u Brod koji tone sve radite protiv Drzave CG podrzat ce vas jedino Cetnicki nacionalisti poremeceni! ZIVIJO — SNP—SNP-BERANE-SNP -SNP