Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate Nikšić poručile DPS-u: Nazivati nas ”beskičmenjacima” je simptom vašeg očajanja

''Pravo odsustvo kičme se ogleda u vašem podilaženju kriminalnim entitetima, prodaji integriteta i transformaciji državne funkcije u servis za kriminalne grupe''

Nekon saopštenja DPS Nikšić u kome se pitaju da će na sjutrašnjoj sjednici na kojoj će se glasati o razrješenju predsjednika Opštine Marka Kovačevića Demokrate i URA stisnuti petlju i djelima pokazati da su građanske i proevropske stranke, ili će kako je crnogorska javnost do sada već i navikla demonstrirati beskičmenjaštvo reagovali su iz Demokratske Crne Gore.

“Nevjerovatno je koliko ste se nisko spustili, koristeći neistine kao produžene ruke svoje nemoći i očaja. Još jedno jalovo izdanje koje je vjerovatno smućkano u ćelijama kojima se, očito, sve više približavate, dok se od kancelarija i naroda srećom sve više udaljavate”, poručili su iz te partije.

Kako se navodi u reagovanju, takva retorika besmisla više ne izaziva čuđenje, već sažaljenje.

“Nazivati nas “beskičmenjacima” je simptom vašeg očajanja, jer ste shvatili da su vaši koruptivni putevi zapečaćeni i da nema povratka nazad. Ali mi nismo oni koji će se poviti pred terorom i lažima. Jer istinski beskičmenjaci su oni koji su izdali svoj narod, prodavali svoju dušu kriminalcima i gurali zemlju ka ambisu korupcije i zla. Pravo odsustvo kičme se ogleda u vašem podilaženju kriminalnim entitetima, prodaji integriteta i transformaciji državne funkcije u servis za kriminalne grupe”, poručuju Demokrate u reagovanju.

Takođe dodaju, Vaša taktika tajnog udruživanja sa kriminalnim grupama kako biste održali vlast, postala je otvorena knjiga. Vaša sudbina veže se uz kriminalce, vaše ruke su isprljane njihovim krivičnim djelima.

“Nismo vas pustili da izvitoperite vrijednosti naše države ni dok su se krvavi obračuni odvijali na ulicama, ni dok su ljudi nestajali bez traga, ni dok su kriminalne grupe gušili proteste i bunt građana. Vaša taktika zastrašivanja građana je propala, a njihov glas protiv vas odjekuje sve glasnije. Spuž postaje sinonim za vašu konačnu stanicu, gdje završavate kao simboli korupcije, kriminala, zla i nemorala, jer je vaša vlast bila ništa drugo do karikatura vlasti, a vaša stranka – politički cirkus u kojoj su vladali “tigrići””, kazali su iz te partije.

Ocjenjuju da tišina DPS-a pred brutalnim zločinima kojima smo, putem medija, nedavno svjedočili otkriva vašu istinsku prirodu – ciničnu i kukavičku.

“Vidimo i dalje kako se igrate s demokratijom, namećući teror i zastrašivanje od strane vaših kodnih “tigrića” kako bi prisilili građane na političku podršku. Koliko je nisko palo vaše političko dostojanstvo da bi se održali na vlasti, do sada se nije moglo ni zamisliti”, dodaju.

Iz DEmokratske Crne gore poručuju da crnogorski narod zaslužuje bolje, zaslužuje liderstvo, čast i poštenje koje se ne boji suprotstaviti brutalnosti i kriminalu.

“Naš narod zaslužuje da se zavjese spuste na vašu političku i kriminalnu predstavu. Pravda je neumorljiva i doći će, pa makar vas morala pronaći duboko sakrivene u šumi, odakle ste i došli na vlast”, zaključuju u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dino
04.08.2023-18:49 18:49

DPS-DEMOKRATAMA”(beskičmenjacima”)Nista pogrijesili nijesu takvi ste i nemate se sto ljutit da vam daju ime ono sto jeste DNO DNA -Lazovi Prevaranti sa Podvalama -Polako a sigurno idete u Provaliju -bez cenzusa na sledecim izborima !

COL
05.08.2023-07:26 07:26

Partija koja je nastala izdajom i prevarom svojih partijskih drugova. Mladi lavići su izdali svoju bivšu partiju i partijske drugove preko noći donoseći odluku o osnivanju nove partije. Sadanji lider je javno izjavio da neće osnivati novu partiju, neće praviti raskol pomeđu bivših drugova, nije se ni mastilo osušilo na izjavi, a liderčić je odlučio postati veliki lider. Uz pomoć svojeg intimusa je, po optužbi svojih bivših drugara, prekopirao partijsku bazu i ukrao je, a onda promijenio pristupne šifre na partijskim računarima. Riječ mu je trajala, kao i uvijek, koliko i mački muž. Kako tada tako i danas…

Nikola
10.08.2023-12:39 12:39

Niste vi beskičmenjaci laže DPS, od fukare i nesoja nikad ne može biti beskičmenjak