Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Nacionalistički pokret URA da se okane Bečića

Demokrate pozivaju, kako kažu, ''nacionalistički pokret URA'' da se okane predsjednika te partije Alekse Bečića i da ne opterećuju crnogorsku javnost besmislenim i trivijalnim saopštenjima

Demokrate pozivaju, kako kažu, ”nacionalistički pokret URA” da se okane predsjednika te partije Alekse Bečića i da ne opterećuju crnogorsku javnost besmislenim i trivijalnim saopštenjima, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“Gospodine Abazoviću, na pogrešna vrata kucate. Znate dobro da, glasajući za smjenu Alekse Bečića sa mjesta predsjednika Skupštine, i stvarajući novu parlamentarnu većinu sa DPS-om, gospodin Bečić više nema u nadležnosti zakazivanje bilo kakve sjednice Skupštine. Istrošen, prevaren i izigran od strane svojih koalicionih partnera, retrogradni nacionalista Abazović je pokazao kao i puno puta do sada da je nedorastao ozbiljnom zadatku. No, shvativši da je od uloge premijera, u medjuvremenu, sveden na funkciju cirkusantna za jednokratnu upotrebu, gospodin Abazović se bacio na sigurnu kartu – nacionalizam”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, taman kad pomislite da ne može, on vas iznenadi novom, širokom lepezom avangardnih nacionlističkih vrijednosti.

“Ovog puta gospodin Abazović, osvjedočni “građanista”, pokazuje da se dobro snalazi i u ulozi nacionaliste, pa tako posljednih dana u Ulcinju svjedočimo izlivima pećinskog nacionalizma. U predizbornoj kamapanji u Ulicnju, nacionalistički pokret URA služi širenju nacionalističke histerije, dok u Beogradu puzi pred Aleksandrom Vučićem i organizacijama koje su ga vrijedjale na nacionalnoj osnovi i to na večerama, na kojima je Abazovića za ručicu odvodio Andrija Mandić. Retrogradni nacionalista Abazović sa SD-om, DPS-om, SNP-om i Aleksandrom Vučićem svadja i dijeli narod po Crnoj Gori, pokušavajući da kapital stečen izdajom unovči i pretoči u privatni biznis, odnosno izgradnju klinike u Beogradu pod pokroviteljstvom beogradskog režima. Zbog pet eura mjesečno u stanju je da po ko zna koji put obmanjuje i vara crnogorsku javnost planirajući da sazove sjednicu Skupštine, kako bi nesmetano, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, obavljao kriminalne i nacionlističke poslove po Crnoj Gori. Tako da, ne pokušava da sazove gospodin Abazović sjednicu Skupštine da kaže da voli Crnu Goru od Ulcinja do Mojkovca i da smanji cijene osnovnih životnih namirnica, već da smanji troškove prevoza cigareta i narkotika svojim koalicionim partnerima, u zamjenu za svoju podršku. Prema tome, ko u ovom trenutku saziva sjednicu na zahtjev švercera i reketaša, taj direktno sudjeluje u njihovim kriminalnim radnjama. Težnju za tim za sada pokazuju gospodin Abazović i gospodin Joković, odnarodjeni političari i osvjedočeni retrogradni nacionalisti, kojima je jedina trenutno sigurna karta u rukama – nacionalizam, služenje i reketaštima i beogradskim tajkunima zarad šačice vlasti”, naveli su iz Demokratske Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pi
24.03.2022-17:15 17:15

O nebitna licnost da bi ga uzimali u usta, ni austrijanci ne rade SA bivsim Kanzelatom nista slicno

Anon
24.03.2022-18:19 18:19

Koliko glup komentar da boli. Ista fora Rusije koja naziva Jevreja Zelenskog nacistom. I to Demonkrate koje su se sada ofirale i pokazale kao srpska i proruska jednonacionalna partija + jedan rent-a-bošnjak. Oni pričaju URI tako nešto?

branka
24.03.2022-23:05 23:05
Reply to  Anon

URA se rijesila Becica ali on nemoze da prihvati

MUSTAFA
26.03.2022-06:52 06:52
Reply to  Anon

Putinovi DEMOKRATE ne mogu da podnesu poraz svu mrznju prema CG su naucili od zlikovaca  STARIH MUSTERIJA CETNICKIH da pale i ruse po CG ka Putin po Ukrajini -najvece zlo koje jedna drzava moze imati  SU-CETNICKI DEMOKRATE NA CELU SA LUKASENKOM!!!