Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate Mojkovac: Crna Gora će dobiti predsjednika koji će pomiriti i ponosito voditi zemlju

Kako su naveli, Demokrate su stranka jasne i čvrste građanske orijentacije koja vodi računa o narodnim interesima, koja se i u ovoj društveno osjetljivoj situaciji ponijela državnički

Opštinski odbor Demokrata Mojkovac jednoglasno podržava zaključke sa sjednice Predsjedništva Demokrata, da se u najkraćem vremenskom roku sazove sjednica Glavnog odbora i da se na istoj izabere kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore.

“Demokrate, koje su pojedinačno najsnažniji činilac lokalne vlasti u Mojkovcu, temeljno se pripremaju za realizaciju predizborne kampanje za predsjedničke izbore”, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokrata Mojkovac.

Kako su naveli, Demokrate su stranka jasne i čvrste građanske orijentacije koja vodi računa o narodnim interesima, koja se i u ovoj društveno osjetljivoj situaciji ponijela državnički.

“Demokrate će imati svog kandidata na predstojećim izborima koji će pobijediti politiku podjela, podvala i mržnje. Vrijeme je da pokrenemo Crna Goru, pobijedimo korupciju i ekstremizam, izborimo se za građanske vrijednosti i demokratsku i modernu Crnu Goru”, navodi se u saopštenju.

Nakon 19. marta Crna Gora će dobiti predsjednika države koji će pomiriti i ponosito voditi zemlju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
drago 1
09.02.2023-10:21 10:21

kad to demokrate kazu, ne brinite nista to vam je sigurno.