Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate DPS-u: Nije Zeković nikakav građanski aktivista, već vaš najagilniji partijski činovnik

Zahvaljujući jučerašnjem i današnjem saopštenju Demokratske partije socijalista dobili smo ne jedan, nego dva dana političke žalosti za opozicionom, radikalnom i desničarskom organizacijom, poručuju iz ove partije

Zahvaljujući jučerašnjem i današnjem saopštenju Demokratske partije socijalista dobili smo ne jedan, nego dva dana političke žalosti za opozicionom, radikalnom i desničarskom organizacijom, poručuju iz ove partije.

Zaista žalosno je da o tragediji govore oni koji su, dodaju Demokrate, u najvećoj mjeri, doprinijeli uvećanju njenih razmjera.

“Treba li podsjećati na kršenja mjera od strane predsjednika DPS-a, na njegova putovanja u vrijeme kada su bila zabranjivana mjerama NKT-a? Valjda su nam svima u sjećanju i skupovi koje su organizovali u sred pandemije, a u okviru kojih su se bunili protiv izražene volje građana na izborima. Uz to, na sve su to podsticali sa profila i stranica na društvenim mrežama svojih istaknutih partijskih funkcionera”, navode u saopštenju.

Nakon svega toga, gospodo iz DPS-a, i sada pokazujete silnu želju za organizovanjem žalosti iako je, dodaju, to odgovorno tvrdimo, svaki dalji rad na tome s vaše strane, apsolutno izlišan.

“Već ste organizovali žalost da bolje niste mogli. Ako ste u današnjem i jučerašnjem saopštenju zapravo vapili da vam se to prizna, evo vam priznajemo”, ističu iz Demokrata.

Oni smatraju da nema nikakvog razloga da zasluge za svoje predloge, uključujući i ovaj o danu žalosti, pripisuju Zekoviću.

“Nije Zeković nikakav građanski aktivista, već vaš najagilniji partijski činovnik. Stoga, kad imate neki predlog, saopštite ga sami, ne morate da se krijete iza bilo koga”, naglašavaju iz Demokrata.

Dodaju da znaju zašto se toliko insistira na spuštanju zastave na pola koplja.

“Insistirate zato što ste veoma pronicljivo primijetili da zastava samo smeta kada se kopljem, na skupovima koje organizujete, prebijaju nedužni novinari i građani”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirsad
24.03.2021-23:10 23:10

Demokrate SRPSKI SVETE vi ako na vrijeme ne uzmete terapiju vama ce DPS -DPS-DPS-DPS unistit zivotnu karijeru vi dusevno bolujete od DPS-a ! DPS je svakm danom sve jaca jaca jer CRNA GORA mora da se oslobodi OKUPATORA i pljackasa DEMOKRATA-URA-!!

Posmatrac
25.03.2021-01:27 01:27

Ovi “demokrate” su cisto otudjeno smece! Da mogu sve bi nas hladno pobili kao Hitlerovi momci Jevreje! Zar moze ovako da se komentarise tragedija koja je snasla Crnu Goru? Vidim na veliku zalost da moze. Bilo bi sramotno da nije alarmantno. Skiidajmo sa vlasti ovu bagru!