Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate DPS-u: Možda je vrijeme da preispitate svoje metode i nacionalističke saveznike

''Dakle, nije namjera DPS-a da prebroji Crnogorce i Srbe i izrazi stvarne demografske karakteristike Crne Gore, već da prebroji kriminalce sa kojima su skupljali glasove, jurili glasače i kreirali izborne kampanje''

Ne čudi nas da se Skaj partija oglašava po pitanju popisa, jer je na ovom, za njih, očigledno spremna potpuno inovativna kolona u popisnom listiću, a tiče se njihovog karaktera – Kavčani ili Skaj-evci. Ovim saopštenjem, DPS je jasno stavio do znanja svim građanima Crne Gore da, u saradnji sa svojim partnerima, sa kojima dijele uhapšene predsjednike Opština, narko dilere i sa kojima organizuju lažne TV duele, žele da aktivno učestvuju u kampanji za popis i pokušaju da sakriju stvarnu istinu o građanskoj Crnoj Gori i ponovo otvore pukotine među građanima na osnovu nacionalnih i vjerskih identiteta, saopštile su Demokrate reagujući na saopštenje DPS-a.

“Dakle, nije namjera DPS-a da prebroji Crnogorce i Srbe i izrazi stvarne demografske karakteristike Crne Gore, već da prebroji kriminalce sa kojima su skupljali glasove, jurili glasače i kreirali izborne kampanje. Nije namjera DPS-a da naslika stvarnu demografsku sliku kroz pošten popis i slobodno izjašnjavanje, već stvaranje klime za kopanje tunela od stanova kriminalnih klanova do tužilačkih i sudskih institucija. Tako da ako neko do sada nije znao, ovaj tunel ne vodi samo do depoa Višeg suda, već pravo do DPS-a”, navode Demokrate.

Demokrate tvrde da nije namjera DPS-a prikupljanje statističkih podataka, već omogućavanje njihovim vođama kriminalnih klanova da neometano prijete sušenjem ljudskog mesa na Njegušima, da slavodobitno i ponosno pjevaju pjesme “da zna bula kakva je slanina, ne bi ljubila Turčina”, da i dalje stvaraju ambijent za odstrel glavnih i odgovornih urednika slobodnih medija, policijskih funkcionera, da podijele još koji stan, da ožive kovertu, prvi milion i da nekoliko puta umnože 14 miliona koliko je zaradio sin glave hobotnice u samo jednoj godini.

“No, svaka zavjesa jednom padne i oni koji pažljivo posmatraju prepoznaju istinu skrivenu iza nje. I na kraju, ne napada DPS Bogdanovića zbog popisa smiješnim izmišljotinama namijenjenim djeci iz dvorišta osnovnih škola, DPS napada Bogdanovića zato što su Demokrate osujetile plan Mila Đukanovića i Kavačkog klana da se kroz spletke i osmišljene taktike, uključujući i manipulacije sa poslanicima, ponovno uspostave institucionalni uticaj i vrate na vlast. Stoga, gospodo iz DPS-a, možda je vrijeme da preispitate svoje metode i nacionalističke saveznike. Mi smo uvijek budni i vaše taktike neće proći neprimijećeno. Naša posvećenost Crnoj Gori je nepokolebljiva i nećemo dozvoliti da bilo ko kompromituje državu, građane i njene insitucije, a pogotovu ne vođe kriminalnih klanova”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.10.2023-16:50 16:50

Demokrati..srbijanskog-cetnickog soja..dovoljno govori..koji su ovo lazljivi..antidrzavni nesoji…