Odlazeća autokratska struktura čiji je najveći domet crtanje fašističkih grafita, očito se, od strahova koji su je obuzeli, trese i pred političkim spotom koji do srži ogoljava i raskrinkava trodecenijski sistem vladanja, navodi se u saopštenju Demokrata.

foto: Demokrate

“Gledajte, gospodo autokrate, i znojite se, jer se vaša korupcionaška piramida urušava. To je vidljivo na svakom koraku i u svakom kutku Crne Gore. Zaboljelo vas je to što smo za manje od dva minuta prikazali i demontirali sve vaše svađalačke mehanizme proizvedene u ideološko-identitetskoj laboratoriji koja se danas raspada. Vidimo da je u vašim redovima zavladao politički zemljotres nakon što smo obesmilili sve vaše primitivne podjele”, navele su Demokrate u saopštenju.

Oni dodaju kako su se u DPS-u uvjerili da u Crnoj Gori šovinizam više ne prolazi.

“Toliko ste blijedi i nemoćni da vas ismijavaju po ulicama, kafićima, pijacama, po društvenim mrežama i na svim mjestima. Iz vašeg očajničkog saopštenja vidi se i to da ste se prepoznali u konobaru. Tačno je, to ste vi. Oni koji dijele, koji siju mržnju i svađaju ljude. Zato razumijemo i ovaj politički plač, jer smo vašu politku sveli na nivo koji zaslužuje”, navodi se u reagovanju Demokrata.

Kažu da su Demokrate pomirile Crnu Goru, sabrali braću, okupili prijatelje, zagrlili svakog građanina i pružili ruku svakom čovjeku.

“Jasno je da spajanje smeta onima koji su 30 godina razdvajali braću, prijatelje, kolege, komšije. Zato čekajte ispred sudnica i tužilaštava, dok mi spajamo stolove, vi ćete uskoro spajati zatvorske ćelije, a slobodno pravosuđe optužnice”, navodi se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve