Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Demokrate: DPS partija koja je postala zaštitnica i promoter stambene mafije

Dakle, kako ističu, DPS ne samo što je najveća Agencija za nekretnine, nego se slobodno može reći da je to partija koja je, kažu, postala i najveća zaštitnica i promoter stambene mafije

DPS ne samo što je najveća Agencija za nekretnine, nego se slobodno može reći da je to partija koja je postala i najveća zaštitnica i promoter stambene mafije, ocijenili su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju na navode funkcionerke Demokratske partije socijalista (DPS) Kristine Šćepanović.

Ranije danas Šćepanović je kazala da su se “Demokrate samoproglasile PR službom Pošte”, te da su ogolile istinu da u tom “preduzeću radnih mjesta ne fali za prijatelje, kumove i rodbinu”.

“Najveći feler crnogorskog društva, saglasni smo, zove se jednim imenom- Demokratska partija socijalista. Imamo priliku da se upoznamo sa njihovim likom i djelom. Nižu se optuženi funkcioneri DPS-a, nižu se pronevjere, nepočinstva, najteža krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije. Nižu se i kumstva, pobratimstva i slavlja u čast ubijenih ljudi”, navele su Demokrate u reagovanju.

Zahvaljujući svim vašim “zlodjelima”, kako kažu, “nije teško nastaviti niz”.

“Jer ste nam za ovih nekoliko decenija stvorili dovoljno materijala kojima će biti popločan vaš put do zatvorskih ćelija. Nakon što je ruka pravde došla do krupnih DPS riba, visokih predstavnika DPS sudstva Vesne Medenice i Blaža Jovanića, kao i “najmoćnijeg bezbjednjaka” Veselina Veljovića, vjerne poslušnice Verice Maraš, porodice Lazović, upravo danas je javnost obaviještena da je još jedan DPS funkcioner, bivši predsjednik opštine Tivat, vođen parolom sve za DPS, DPS ni za šta, osuđen zbog pronevjere državnog novca u partijske svrhe”, dodaju Demokrate.

Pa tako ovih dana opet svjedočimo, kažu oni, da je visoki partijski funkcioner DPS-a, “vrsni agent za nekretnine i mobing”, Vojislav Marković uzeo jedan stan.

“Poklonio ga svom sinu, lažirao podatke, pa uzeo drugi, pa drugi zamijenio za treći zbog pogleda, na grad koji je zajedno sa partijskim drugovima licemjerno doveo do uništenja. Sve to, naravno, uz pomoć prijatelja. U ovoj rečenici je stala sva Skaj filozofija DPS-a. Gospodinu Markoviću, kao i ostalima, ne manjka stanova, a neće im, sigurni budite, manjkati ni dana u Spužu”, navele su Demokrate.

Evo još jedne priče, kažu, “iz edicije odabranih za danas”.

“DPS vojnik Miraš Radović prijavljuje da je od Vlade dobio kredit od 40.000 eura, ali mu to očigledno nije bilo dovoljno, pa Vlada Duška Markovića, gle čuda, dvije godine kasnije istom tom Mirašu Radoviću dodjeljuje i stan od 109 kvadrata. 40.000 eura od Vlade za opremanje poklonjenog stana, dok naši građani mahom žive kao podstanari”, kazale su Demokrate.

A kako bi pokazali i dokazali partijsku darežljivost, kako kažu, “tu nijeste stali”.

“Naime, gospođa Dragica Milačić, od stambene komisije traži kredit za adaptaciju stana u iznosu od 20.000 eura. Komisija dodjeljuje kredit, zbog izuzetnih rezultata u radu, koje uzgred Komisija ne navodi, jer oni i ne postoje. Prije dodijeljenog kredita gospođa posjeduje stan od 108m2 i umjesto za adaptaciju stana, ona od novca građana kupuje novi automobil. Rezultati rada oslikavaju se na kupovinu novog automobila, a ne na poboljšanje stanja u državi. Jedno vam se mora priznati, ne odstupate od bestidne prakse! Na ovaj način čak devet visokih javnih funkcionera bivšeg režima kupuje od države 833 kvadrata stambenog prostora za 116.000 eura. Građanin plati 100 kvadrata 160.000eura, a javni funkcioner DPS umjesto 100kvadrata za isti taj novac dobije 833 kvadrata. Gdje je ovdje logika? Naravno, nigdje”, naglasile su Demokrate.

Dakle, kako ističu, DPS ne samo što je najveća Agencija za nekretnine, nego se slobodno može reći da je to partija koja je, kažu, “postala i najveća zaštitnica i promoter stambene mafije”.

“Računica je jasna- ili si tigar ili si plijen! Ovog puta, dragi Tigrići, mislimo da je dovoljno. Komičnim predstavama je odsviran kraj. Naravno, ukoliko ste voljni, nastavićemo, imamo dovoljno materijala za višemjesečne prepiske”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.09.2023-20:00 20:00

…nikad glasao za DPS ali uporediti njih sa vama kao uporediti “kosm.brod i Zetsku konj.zapregu…vase četnicko rukovodstvo ,izdajnicko ,nezvaneni ,nakaradne orijentacije,ucjenjivacko ,podanicko drugoj zemlji- što sve ne !
Vi nekome da se rugate -nema gorih od vas-niti ce biti “časti vi vase”

COL
22.09.2023-20:52 20:52

Za razliku od demekrata Banjo nije zaposlio kućne ljubimce. Demokrate imaju glasova taman onoliko koliko se dobije kad se broj uhljebljenih pomnoži sa četiri…

Tara
23.09.2023-10:35 10:35

Cetnicki nacionalisti-koji sebe nazivaju demokratima…je najveca antidrzavna mafija..Oni su ljubomorni na najbolje politicare u CG,,koji se nazivaju DPS…

Deki
24.09.2023-04:03 04:03

Ove Cetnicke Seseljeve nacionaliste jedino psihicki poremecenici podrzavaju -SLIKA SVE GOVORI-KA SESELJ NA HAPY TV!