Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Cetinje je pod vođstvom DPS-a tonulo dublje i dublje

Demokrate poručuju Huteru da njegova sposobnost da, za tri mjeseca dok je bio na čelo v.d. direktora Turističke organizacije Cetinja, privuče bogatstvo je začuđujuća

Cetinje je pod vođstvom DPS-a tonulo dublje i dublje, sve dok nije zaglavio u dugu od 40 miliona eura, saopštile su danas Demokrate ragujući na saopštenje Oskara Hutera, poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Saopštenja skaj DPS su se pretvorila u dječije priče za laku noć. Gospodin Huter kaže vjerovali ili ne i evo ne vjerujemo. Ni mi ni građani ni Vama ni Vašim partijskim kolegama ne vjerujemo ništa zato što sve što ste govorili ovih 30 godina su notorne laži u cilju ličnog bogaćenja i podjele naroda”, kazale su Demokrate.

Demokrate poručuju Huteru da njegova sposobnost da, za tri mjeseca dok je bio na čelo v.d. direktora Turističke organizacije Cetinja, privuče bogatstvo je začuđujuća.

“Da bi razbistrili situaciju i razoružali Vas argumentima, kao što je to naš običaj, dopustite da Vas podsjetimo na nekoliko ključnih činjenica. Zar nije fascinantno, gospodine Huter, da u samo tri mjeseca, dok ste bili u fotelji VD direktora Turističke organizacije Cetinja, Vaša je ruka bila ukrašena zlatnim novčićima – ukupno 21.984 eura, da budemo precizni. U svijetu gdje većina ljudi mukotrpno radi za svaki cent, Vaša sposobnost da privučete bogatstvo za tako kratko vrijeme je… začuđujuća”, navode u saopštenju.

Možda bi, ocjenjuju Demokrate, samo neki odabrani članovi DPS-a mogli ponoviti tako dobar trik.

“A dok ste Vi vješto izvodili svoj euro magični šou, EPCG je, suprotno evropskim trendovima, kada su sve evropske elektroenergetske kompanije bilježile gubitke u stotinama miliona eura, ostvarila profit od nevjerovatnih 100 miliona eura. I to, zamislite, bez opterećenja džepova građana većim računima za struju! Istovremeno, Cetinje je pod vođstvom DPS-a tonuo dublje i dublje, sve dok nije zaglavio u dugu od 40 miliona eura”, ističu u saopštenju.

U krajnjem, dodaju, mogu ovdje satima polemisati o otkrićima Vaših nepočinstava.

“No, građani su već donijeli svoj sud. Ovaj put ćemo Vas poštedjeti produžene tirade, ali ne zaboravite: istina je uvijek pred očima onih koji znaju gledati”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
26.09.2023-11:45 11:45

Cetnicki lazni demokrate..je jedna ofucana antidrzavna placena organizacija..sramite se izdajnici!