Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Damjanović: Očekujem da Dritan prvo provjeri porijeklo imovine svog političkog roditelja Miška Perovića

Iskreno se nadam da će Dritan primjenu ovog zakona početi od svog političkog roditelja bivšeg suvereniste sad   ''vjernika'' Srpske pravoslavne crkve Miška Perovića koji je svoju imovinu stekao u državi koju je često nazivao ''kriminalnom''.

Crna Gora će po ugledu na mnoge demokratske zemlje zahvaljujući doktoru Dritanu Abazoviću dobiti Zakon o porijeklu imovine, saopštio je direktor Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović.

Ostatak saopštenja prenosimo u cjelosti:

Njime je predviđeno da se može kontrolisati porujeklo imovina čija vrijednost prelazi pedeset hiljada eura.

Iskreno se nadam da će Dritan primjenu ovog zakona početi od svog političkog roditelja bivšeg suvereniste sad   ”vjernika” Srpske pravoslavne crkve Miška Perovića koji je svoju imovinu stekao u državi koju je često nazivao ”kriminalnom”.

Aleksandar Damjanović

Profesor Perović je svoj pozamašni imovinski karton  stekao za vrijeme bivše vlasti protiv koje ze grčevito borio zajedno sa Srpskom pravoslavnom crkvom čiji je “ vjernik” preko noći postao.

Danas profesor  Perović pośeduje toliko imovine da bi mu na njoj mogli pozaviđeti njegove kolege koje rade na prestižnom univerzitetu na Sorboni u Parizu, i čije su mjesečne zarade makar tri puta veće od one koju je Dritanov politički roditelj primao na UCG.

Dritan bi ukoliko prihvati moju inicijativu pomogao profesoru Peroviću u koliko dokaže da je od profesorske plate stekao imovinu sa svojih leđa skine hipoteku tranzicionog profiteta.

Miodrag Miško Perović, Dritan Abazović i Gojko Perović dogovaraju se pred izbore prošle godine

Za očekivati je da doktor Dritan Abazović primjenu ovog zakona počne od svojih najbližih saradnika i na taj način svima nama pošalje poruku da je ruka pravde krenula i da nema nedodirljivih.

Ukoliko Dritan zaobiđe svog političkog roditelja  to će značiti da će se zakon primjenjivati selektivno i da će on biti još jedan od neuspješnih poteza aktuelne izvršne vlasti.

Dok čekamo ruku pravde koju nam šalje doktor Abazović ostaje nam da se nadamo da ona neće zaobići one zahvaljujući kojima on danas na političkoj sceni diše na škrgama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Respect
28.10.2021-09:42 09:42

Sad je jasno zašto ne valja Damjanović.

Lea
28.10.2021-13:01 13:01

Ovo je drugi Damjanovic, ne misli se na onog iz nove vlasti, i rrkao je pametno, primjena ce vjerovatno biti selektivna, tako dzaba se raduju oni koji cekaju pravdu

Zoran
28.10.2021-13:40 13:40

Obavezno provjeriti Mišković bogatstvo, njegove sestre Milke Ljumovič, Milke Tadić, Esada Kočana iz Monitora, Milana Roćena….

herceg novi
28.10.2021-14:57 14:57

U H.Novom ima barem pet zgrada koje su napravljene dok je Amfi bio ziv.Preko puta crkve na Toploj cak tri zgrade.Bas nas interesuje odakle pare i da li su platili porez na prodaju stanova.Ili je to bog pomilovao.Vidjecemo…

Andro
28.10.2021-15:57 15:57

Ma vidi kako te interesuje da li je crkva platila porez. A kako se ne zainteresova za Milovog kuma Brkovica ? Sta uradi lupez id hotela u tom gradi. Davno je Medojevic trazio lustraciju a sada ispade zahvalj7juci ovom abazu ? A Miskova sestra Milka, Bosa I Ana Koarevic bile nerazfvojne pokrali kom.banku. dijelili nepovratne kredite pa se posvadase sa Anom i Mulim. A ovaj Misko vrsni matemayicar. No sta je bolje covjek 0

Herceg Novi
28.10.2021-17:44 17:44

@Andro,neka pope cetnicki ne srdi se.Ako nijesi onaj pop kamatas iz Meljina onda je ok.Brkovica sto se mene tice treba bicevati a bogomi i ove tvoje bradonje.