Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Damjanović o izjavi Spajića: Zgrožena sam da političari koji tako omalovažavaju CG pretenduju na visoke funkcije

Spajić je rekao da ''mi nismo u dobroj poziciji što se tiče pristupanja Evropskoj uniji, iz više razloga''

Zgrožena sam da političari koji tako omalovažavaju Crnu Goru i njen jedini mogući EU put pretenduju na visoke funkcije – kazala je potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović komentarišući izjavu lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića u podskastu “Diskriminacija”.

Spajić je u ovom podkastu, pored ostalog, rekao da “mi nismo u dobroj poziciji što se tiče pristupanja Evropskoj uniji, iz više razloga”.

– Prvi razlog je zato što mi iz perspektive Evropske unije nemamo puno što da im ponudimo. Mi smo jedna siromašna zemlja na periferiji Evrope, mala zemlja, jednostavno oni će iz neke kurtoazije da nam kažu: “A vi imate lijepu prirodu, imate ovo, imate ono”. Ustvari ne misle to. Svi imaju svoje lijepe zemlje i tako dalje. Njih mi ne interesujemo. Vidite kad god dođu na Zapadni Balkan ti političari sa zapada oni obilaze više zemalja i Crna Gora je uvijek na kraju – naveo je, pored ostalog, Spajić.

Damjanović smatra da je “žalosno da ovi ljudi danas okupiraju političku scenu, ne shvataju ili ne žele da shvate kakav je potencijal i biser Crna Gora”.

– Gaze je, ruše i namjerno ponižavaju. Oni su ti koji su dolaskom na vlast uništili EU put Crne Gore, sve njene pan-evropske projekte – istakla je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
16.04.2023-23:20 23:20

Sta prenosite izjave tog polupismenog politicara iz druge drzave!

Gusinje
17.04.2023-03:12 03:12
Reply to  dpero

I pravu si ,Zasto uopste davati znacaja takvim izrodima i manipulatorima,oni mogu nepismenima i sovinistima prodavati svoje Lazi,treba totalni bojkot svih sadasnjih na vlasti,oni nisu vrijedni pomena

RIR
17.04.2023-06:38 06:38
Reply to  dpero

…on sad priča priču da se odustaje od EU., podilazi interesima Srbije…
i ovoj mladom ološu ,prva izjava je bila da je dosao da pomogne crkvi /Srbije/ tako
da i ova izjava je na istom fonu…

Hasko
17.04.2023-01:12 01:12

Prevarijo je sve EU-USA-CG  i lazovu niko nista vise ne vjeruje mislio je da zaduzi CG ponovo -Govno nema leba bez motike nema vise budala i psihickih poremecenika u EU -USA-pa da im sto vjeruju i na lijepe oci izvolite samo koliko treba Sape u dzepove a BUDALE CRNOGORSKE cekaju povisice  PLATA 1000 EURA !Nagrabuljo je on Lopovlukom  OD CG za pra-pra-praprapra PRAAAAAA UNUCE da samo PARADIZUJU PO PLAZAMA Sad u apoteke sto prije kupite SARENE LAZE Samo daj boze da vam se ne vrate plate na staro ili nikako primanje Od ovakvih lazova svasta mozete ocekivat!!

Filip
17.04.2023-04:45 04:45

Hvala brate sto mislis da su Pljwvlja druga drzava. Svaki Pljevljak bi te pohvalio sad. Nepravedno predati CG 1912

COL
17.04.2023-09:13 09:13

Poštovana damo, zar vas može bilo što iznenaditi od
jednog običnog lažova, a koji je fukarski se ponašao kako prema Crnoj Gori tako i prema Srbiji.