Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Damjanović: Fotelja Buja Đuraškovića iznad obraza, časti i dostojanstva partije koncesionara Raška

Nije bilo davno kada je Ranko Krivokapić zahvaljujući ličnoj sujeti zajedno sa Demokratskim frontom pokušao da sruši Vladu Mila Đukanovića i izvadi kamen temeljac iz temelja Crne Gore  koji smo postavili 2006. godine. Śećamo se svi 2015. godine kada je Draginja Vuksanović zajedno sa Demokratskim frontom na Trgu  nezavisnosti potpisivala ugovor o političkom partnerstvu.

Piše: Aleksandar Damjanović (CKM)

Ni dokazani politički analitičari kakav je “bez dileme” Ljubo Filipović nije mogao kao baba Vanga  predviđeti da će lokalnu vlast na Cetinju vršiti SDP  uz pomoć URE koja je u više navrata prodala Crnu Goru.

I pored svih optužbi na račun stranke doktora Abazovića od strane Ranka Krivokapića, Draginje Vuksanović i Raška Konjevića nijednom se nije moglo čuti da će SDP iskazati minimum moralnih vrijednisti i odustati od vršenja vlasti kojoj podršku daje URA.

Aleksandar Damjanović

Meni je još pred očima Draginjin tvit u kojem je kazala “razmotriću dalje korake nakon raspleta na Cetinju i izbora gradonačelnika” neisključujući mogućnost napuštanja stranke.

Rasplet se desio, SDP je zahvaljući glasovima URE dobio mjesto gradonačelnika koje je bilo životni san Nikole Đuraškovića.

Draginjin tvit je bio još jedan blef koji je SDP prodao Crnoj Gori prestavljajući ga kao potez koji je odrađen u “ interesu” Cetinja i belvederskih vrijednosti.

Po svemu sudeći fotelja Nikole Buja Đuraškovića je iznad obraza, časti i dostojanstva partije na čijem je čelu koncesionar Raško koji je uradio sve da iz lokalne vlasti izbaci DPS zahvaljujući čijoj podršci  je u više navrata bio ministar.

Gradonačelnika Đuraškovića i njegovog kuma zamjenika nimalo ne žuljaju fotelje koje stoje zahvaljujući jednom Urinom nogaru, čak šta više u njoj ponosno śede bez grama dostojanstva.

Draginja, Raško i Ranko su  se obrušili na URU i njenog  predśednika doktora Abazovića optuživajući ih za izdaju ali ipak im nije zasmetalo da zahvaljujući izdajnicima vrše vlast u crnogorskoj prijestonici.

Za iole upućene poznavaoce političkih dešavanja u u našoj državi ovako podmukli odnos prema Crnoj Gori od strane SDP-a nije iznenađenje.

Nije bilo davno kada je Ranko Krivokapić zahvaljujući ličnoj sujeti zajedno sa Demokratskim frontom pokušao da sruši Vladu Mila Đukanovića i izvadi kamen temeljac iz temelja Crne Gore  koji smo postavili 2006. godine.

Śećamo se svi 2015. godine kada je Draginja Vuksanović zajedno sa Demokratskim frontom na Trgu  nezavisnosti potpisivala ugovor o političkom partnerstvu.

Časni građani Cetinja se śećaju predizborne kampanje kada je Bujo Đurašković toliko “ lijepo” govorio  o Uri ono što ni “ pas sa maslom ne bi pojeo” da bi i sam na kraju zarad fotelje sve to progutao.

Veoma je važno da gospoda iz SDP-a znaju da u Crnoj Gori ima istinskih patriota koji je ne gledaju kao plijen i fotelju i da nama ne mogu prodavati šibicarske trikove svog patriotizma.

Siguran sam da će doći momenat kada će URA izmaći svoj nogar iz fotelje Nikole Buja Đuraškovića i da će on završiti svoju misiju mnogo brže nego što i mogu predviđeti baba Vanga i Ljubo Filipović.

Pored svih činjenica koje sam argumentovano naveo ostaje mi velika dilema do kada će Draginja i koncesionar Raško igrati utakmice na dvojnoj  registraciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
08.08.2022-10:51 10:51

Gospodine Damjanović da vam malo “pomognem”po pitanju Buja Dragana Borova Draškovića. Dakle unuk Nikola-Bujo je “naslijedio”djeda Bora koji je znao dobro “zaigrati u svako kolo”u Ei “Obod”lik sa četiri razreda škole “vala zamalo”ne dogura do “direktora”Oboda od “Turpije i sindikalca”i stana od 120 kvadrata “u zgradu mozgova”mašala,dje će kruška no pod krušku “pošteni Bujo ka donje gaće”.

cetinje
08.08.2022-10:50 10:50

Gospodine Damjanović da vam malo “pomognem”po pitanju Buja Dragana Borova Draškovića. Dakle unuk Nikola-Bujo je “naslijedio”djeda Bora koji je znao dobro “zaigrati u svako kolo”u Ei “Obod”lik sa četiri razreda škole “vala zamalo”ne dogura do “direktora”Oboda od “Turpije i sindikalca”i stana od 120 kvadrata “u zgradu mozgova”mašala,dje će kruška no pod krušku “pošteni Bujo ka donje gaće”.

Riki
08.08.2022-11:17 11:17

Bujo,sto ste obecali ti,Rasko i Draginja? Kad cete vratiti manastir prijestonici?

Rukfaš
08.08.2022-14:20 14:20

NE TREBAJU NAM PODJELE u crnogorskom, suvrenističkom boku. SVEGA se sjećamo Damjanoviću. Nije ti trebalo da onomad se ogriješiš o naše Rome. Danas nas podsjećaš ne ono čega se svi nerado sjećamo. Nije vrijeme za to. Vrijeme je 30. avgusta bilo za jedinstvo. Tada je trebalo ustati i pozvati da SDP izađe iz vlasti đe god je bio četnočka potpora. Tada je DPS trebao pozvati SVE činioce suverenističkog bloka u lokalnu vlast (đe god da su je vršili) i da kaže – da nijeste nam potrebni, ali idemo zajedno. To je priče… a ne ovo.

COL
08.08.2022-16:07 16:07

Śećanja sežu, do Klašina i SDP vlast sa osvojenim glasovima u selu Đuđevina na ponovljenim izborima đe ni jedan jedini prethodno nijesu imali. Vlast su dali četničkim partijama da bi njihova Željka bila predśednik opštine. Śetimo se Tivta đe su takođe dali glas četnicima, pa Kotora i progon poštene Brune jer je rekla neću više sa četnicima, a u Ulcinju i dan danas su sa URAom u vlasti, Bujo je samo tužni nastavak beščašća.

Marija
08.08.2022-19:08 19:08

Nijesu nam potrebni ovakvi komentari i razdor u suverenistickom bloku..Moramo ostaviti sa strane sitne stranacke i licne interese i fokusirati na jedinstvo u borbi sa neprijatelj8ma Crne.Gor.e.

!!!
08.08.2022-20:30 20:30

Od ovih o kojima piše samo je gori ovaj što piše.Mislim da ovaj “pisac”ima podvojenu ličnost.O Ranku i Rašku ne mislim ništa dobro,Draginja se izula zadnjih dana a ovaj pisac tange-frange radi ko mu više plati

jojo
08.08.2022-21:28 21:28

Zamislite SDP na Cetinju vrši vlast sa Liberalima uz podršku URE a nije vam odvratno da URA I SNP vrše vlast u državi uz podršku DPSa i još potpisuju temeljni ugovor pored DPSa

veritas
10.08.2022-05:28 05:28

Damjanoviću, ja bih da se ti maneš igre kolumniste i komentatora. I to odmah. Ovako kao što ti govoriš, govoriti nećemo. Ne pametuj i povuci se, iz jednog jedinog razloga – jer ne radiš kako valja. Dakle – stop!