Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Damjanović: Dok čekamo da Draginja istrči trku koju je već izgubila, Rajo i Milan slave poklon SDP-a

Dok čekamo da Draginja istrči trku u kojoj je unaprijed izgubila, Rajo Mandić i Milan Knežević slave poklon od SDP-a kojem se nijesu nadali. Na kraju vjerujem da Crna Gora neće platiti skupu cijenu ovog amaterskog poteza SDP-a, od koga najveću korist može imati ''srpski svet''

Ako je neko imao dilemu, da li je SDP-u partijski interes  ispred interesa Crne Gore, više je nema. SDP je ovim gestom  otvorio vrata Andriji Mandiću da se nađe u drugom krugu utakmice za predśednika države, saopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović povodom najave SDP-a da će kandidovati Vuksanović Stanković na predstojećim predsjedničkim izborima.

Kako ističe, ova partija je odlučila da zaigra na nacionalističku kartu i Draginjin “ šarm” kako bi na štetu suverenističkog bloka ušićarila određen broj glasova.

Aleksandar Damjanović

”Ako se desi da najjačem kandidatu iz suverenističkog bloka za apsolutnu pobjedu u prvom krugu   bude falilo par hiljada glasova, koliko će osvojiti Draginja, krivca treba tražiti u redovima SDP-a. Ovim nepromišljenim gestom SDP žrtvujući Draginju najveću korist donosi kandidatu Demokratskog fronta Andriji Mandiću, koji će pokušati da iskoristi ovaj neočekivani pokon. Naravno nije ovo prvi put da Ranko, Raško i Draginja igraju protiv interesa Crne Gore”, navodi Damjanović.

Napominje da nije  bilo davno kada su 2015. godine zajedno sa Demokratskim frontom pokušavajući da sruše Vladu Mila Đukanovića izvadili kamen temeljac iz temelja Crne Gore.

”SDP je u više navrata zarad mrvica vlasti na lokalnom nivou ulazio u koalicione aranžmane sa prosrpskim političkim partijama. Kulminacija licemjerja je bila kada su poslanici SDP-a uzeli učešće zajedno sa poslanicima Demokratskog fronta na antidržavnim protestima “ odupri se”. Doktorski rad izdaje crnogorskih  interesa SDP je položio na Cetinju, kada su zarad fotelje Buja Djuraškovića sklopili interesni koalicioni aranžman sa Demokratama i Urom. Tada im Aleksa Bečić i Dritan Abazović nijesu bili izdajnici, već šta više su im potrčali u zagrljaj”, navodi Damjanović.

Tada je Draginja izjavila” znaću šta mi je činjeti” i znala je.

”Digla se gora, rodio se miš, to je bio još samo jedan bleferski trik kojim je pokušala da prikrije izdaju Crne Gore koju je producirala njena partija “ koja je uvijek bila na pravoj strani istorije”. Dok čekamo da Draginja istrči trku u kojoj je unaprijed izgubila, Rajo Mandić i Milan Knežević slave poklon od SDP-a kojem se nijesu nadali. Na kraju vjerujem da Crna Gora neće platiti skupu cijenu ovog amaterskog poteza SDP-a, od koga najveću korist može imati srpski svet”, poručio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

16 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ljilja
11.02.2023-09:45 09:45

SDP hoce da se izmjere preko Draginje, da bi znali kako da se pozicioniraju na sledecim parlamentarnim izborima.Ocigledno je da u toj stranci ima problema

Sizif
11.02.2023-11:59 11:59
Reply to  ljilja

Dobra procjena, ali “skupa”!

Lada
11.02.2023-10:37 10:37

Draginja je velika borkinja za Crnu Goru i ovaj put ce pobijediti.
Imacemo ženu predsjednicu !

Pop_Đukan
11.02.2023-11:38 11:38
Reply to  Lada

Nema šanse! Ličnio bih bio zadovoljan da je vidim kao premijerku! Tu bi njena otresitost i borbenost došla do izražaja! Kao predsjednicu, svaka četnička ološ može je “amandmanom” na Ustav “vozati” kako želi! NIje bilo davno kada je Ranko teroriste htio da uvede na zadnja vrata Skupštine! Nju “dvojac” Krivokapić/Konjević isturaju samo kada vide da im tonu sve lađe, pa im treba malo “čiste” i “svježe krvi”!

Tara
11.02.2023-14:25 14:25
Reply to  Lada

Jako se varas..jako prefigana zena..koja cak mrzi crnogorsku partiju DPS..kad je DPS izgubio..G,Djukanovic je rekao da je knap izgubio..a ona se javila..i rekla sa tvojom partijom necemo..znaci sa cetnicima srpske vjere radje ..ona je i onako iz Srbije..

ljilja
11.02.2023-11:30 11:30

Draga Lada,cini mi se da ste u zanosu,gospodja Draginja je na prethodnim izborima imala 8%podrske.Tesko da sada to moze dosegnuti,realno 3-5%.Naravno da postujem to da bi ste vi voljeli,ali…

Tara
11.02.2023-14:27 14:27
Reply to  ljilja

Problem je sto ce ona oduzeti glasacima DPS..tako da ce Pucisti.svetosavci i fasisti pobijediti..a ona to sa Rskom namjerno radi..Rasko je bosanac..a ona srbijanka…

Tara
11.02.2023-14:22 14:22

Gospodine Damjanovicu..vec sam pisala o SPD..prave se da rade u interesu CG..a na drugu stranu..kao na Cetinju..zele da nam podvale..

cetinje
11.02.2023-16:54 16:54
Reply to  Tara

Za Cetinje ste u pravu 100% ko je i sto je SDP. Sve je to bila igra a podrske Demokrata,URE i Stare garde(smijesno,cast izuzecima) je sada isplativa na vidjelo,iz svih partija koje podrzase SDP citaj Buja krupnog vec se UDOMILI poJjavnim oreduzecima i Opstinskim ustanovam. Cudna li je rijec PO DUBINI,ma sto misli o ovome Bujo krupni 6.35,barem se u nsem gradu zna sve 1/1,a DPS u drace kao da ne postoji.

Znam
11.02.2023-16:08 16:08

Draginja je pobjednica.
SDP je ne voli i misle da će je ovim konačno zbrisati sa polit.scene.
Malo ih je sve zaj.
Drageee samo naprijed!

cetinje
11.02.2023-16:46 16:46

Tacno u SRIDU(sto bi rekli Sinjski alkari kad pogode prsten u centar)to sto radi Ranko suhoklepina i uvezeni pokojni ministar iz Zenice Konjevic nebi od kad je prase rep iskrivilo,no evo ne znam jeli Draginja “punoljetna”ili su joj dali “macinu travu”pa Draginja pod for gas,ne znam.

Krsto
11.02.2023-19:26 19:26

tzv srpski svet ne pobjedjuje u Crnoj Gori…On te pobjede KUPUJE…E sad hoce li Crnogorci ostati ovce zavisi ponajvise od nas samih…Zapad ima svojih briga a lesinari su se sjatili oko Crne Gore..Vucic i Rama bi da podijele Crnu Goru a tu je i Putin..Rusi zele luku BAR da od nje naprave novu Latakiju u Siriji ili Kubu..Lesinarima se od nedavna pridruzila i Kina..Ona daje kredite ali trazi zemlju tj teritoriju puteve sume rudnike itd u zalog..Kinezi znaju da krediti s visokim kamatama ne mogu biti vraceni na vrijeme pa bi da i oni ponesto otmu..Kao sto su Grcima uzeli… Pročitaj više »

JAKOV
12.02.2023-08:01 08:01

Mičite ovoga polupismenog srpskog špijuna sa portala .ovo je sramota da bivši nosač gajbi komentariše političke prilike .makar to bilo i u njegovoj kući. Draginju neka podrži čitav suvernistički blok .pobijediće u prvom krugu,a četnike poslati u deveti krug!

Lada
12.02.2023-15:05 15:05

Krajnje je vrijeme da se procrnogorske stranke prestanu inatiti i međusobno si podmetati klipove i da stanu uz poznate, proevropski i demokratski orijentirane ljude koji poštuju etničke i vjerske raznolikosti CG, ali jasno stoje na očuvanju državne suverenosti.

Hoce
12.02.2023-19:20 19:20

Kao što je uradila na Cetinju baš crnogorski, a onda trk u koliciju sa Ura i Demokratama to je živa istina, svi to gledali. Iskoristila je Belveder za usko partijske interese..sramno

Samo
12.02.2023-19:28 19:28

zajednički kandidatkinja je imala šansu da pobijedi. Milo je trebao donijeti odluku zajedno sq svim suverenističkim partijama i Milicu Pejanovic kandidovati. Kako do toga nije doslo treba sada biti mudar i naci nabolje rjesenje. No ishitrenim potezom SDP i kandidatkinje Vukasnovoc doslo se do prevare, plasim se da se to ne ponovi.