Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Damjanović: Demokrate prvi posao u Nikšiću odradile sa Branom Mićunovićem

Kada je u pitanju novac šefu lokalnih Demokrata Momu Koprivici koji je ''branio Nikšić od Brana'' ne smeta saradnja kadrova njegove partije sa Mićunovićem, poručio je Damjanović

Prvi značajan posao u Sutjesci oko transvera Milutina Osmajića Demokrate su odradile sa Branom Mićunovićem, kazao je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

“Naime ovaj talentovani fudbaler je potpisao ugovor sa španskim prvoligašem Cadizom od čega je Sutjeska dobila novac i procenat od budućih ugovora koje bude potpisivao igrač kojeg je ona iznjedrila. Demokratama koje su svoj imidž gradile napadima na Mićunovića nije smetalo da sarađuju sa njim zarad novca čiji će dio biti utrošen za isplatu plata Bečićevom kumu Miliji Savoviću“, kazao je Damjanović.

Kako je dodao, kada je u pitanju novac šefu lokalnih Demokrata Momu Koprivici koji je “ branio Nikšić od Brana “ ne smeta saradnja kadrova njegove partije sa Mićunovićem.

“Ispostavila se kao opravdana stara narodna poslovica “ para buši đe burgija neće” na koju ni Demokrate nijesu ostale imune”, zaključio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve