Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćulafić: Budvanski scenario u Podgorici

Kako ističe zbog toga će najviše ispaštati građani Podgorice koji su i bez ovih dešavanja ogorčeni stanjem u gradu koji je postao simbol za saobraćajne gužve, divlje deponije na svakom koraku i sumnjiva partijska postavljenja u gradskim preduzećima

Nakon još jedne otkazane sjednice odbora u Skupštni Glavnog grada jasno je da vlast nema potrebnu većinu odbornika i da je nam ubrzano slijedi budvanski i šavnički scenario, saopštila je Biljana Ćulafić, Odbornica Socijaldemorkatske partije u Skupštini Glavnog grada.

Kako ističe zbog toga će najviše ispaštati građani Podgorice koji su i bez ovih dešavanja ogorčeni stanjem u gradu koji je postao simbol za saobraćajne gužve, divlje deponije na svakom koraku i sumnjiva partijska postavljenja u gradskim preduzećima.

“Jedini izlaz iz ovakve situacije, u kojoj je skoro trećina odbornika nekadašnje vladajuće većine nije više u partijama sa čijih su lista izabrani, je vraćanje mandata građanima i organizovanje lokalnih izbora. U suprotnom – Podgorica će doživjeti politički i institucionalni haos kome ovih dana svjedočimo u Šavniku, Budvi i Andrijevici. Podgoričanke i Podgoričani, naši sugrađani, privrednici, kulturne institucije i sportski kolektivi kao i zaposleni u javnim preduzećima žele stabilnost, posvećen rad i odgovornost. A ne ovo što im vladajuća većina priređuje iz sedmice u sedmicu”, poručila je Ćulafić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve