I danas su predstavnici opozicije u budvanskom parlamentu imali priliku da govore i predlažu modele za spas ekonomije u Budvi, međutim oni su svoju snagu usmjerili na stvaranje haosa, kako se ne bi uradilo ništa što će doprinijeti ublažavanju efekata krize nastale pandemijom COVID19, saopšteno je iz Crnogorske.

FOTO Arhiva

“Jedino o čemu su govorili bile su podjele i njihove funkcije, u momentu kada su teme dnevnog reda smanjenje poreza na nepokretnosti, ukidanje plaćanja članskog doprinosa Turističkoj organizaciji opštine Budva, ukidanje naknade za korišćenje opštinskih puteva, smanjenje 50 procenata lokalne komunalne takse do kraja 2020. godine, te ukidanje u najvećem dijelu lokalnih adminstrativnih taksi”, navedeno je u saopštenju Crnogorske, dostavljenom Portalu Analitika.

To su, kako su ocijenili, “osobe koje osim nedostatka opšteg nivoa kulture i komunikacije ne umiju ni da poštuju kolege, te pokazuju izuzetan nivo diskriminacije prema ženama”.

“Govore o podjeli Budve, a smišljeno, svjesno i bezobzirno uvlače porodice u sve dublje podjele i ne prezaju od toga da uništavaju i srozavaju nivo dostojanstva svih građana Budve, i da sve nas pokušavaju da uvuku u političko blato. E na to ne pristajemo. Nikad nijesmo bili u blatu, nikad nećemo ni biti. Možemo biti bez funkcija, ali na blato ne pristajemo. Ne pristajemo na nemoral u koji pokušavate da nas uvučete. Radićemo kao i danas, kao i svakog dana do sad u interesu građana Budve, sa koje god pozicije da govorimo. Trudićemo se da Budvi i njenim građanima obezbijedimo što više mehanizama za pomoć, kako bismo ublažli negativne efekte po sezonu, te kako bismo se odgovorno pripremili za nove izazove koji nas očekuju. Zajedno sa građanima, gradićemo društvo. Nećemo ga rušiti. Što prije postanete svjesni toga, imaćete više vremena da i vi pružite doprinos. Samo je bitno da shvatite da u toj Budvi, interes pojedinca (čitaj: interes funkcionera DF-a i Demokrata) ne može biti ispred interesa građana”, zaključuje se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve