Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Cetinjska URA: SDP produžena ruka ”crnih kapuljača”

Reagovali iz URE

Opsesija UROM SDP-a, partije u nestajanju i osamnaestogodišnjeg vjernog slugu partije koja više članova ima u zatvoru nego na slobodi, ne prestaje da zatrpava medijsku scenu, saopštili su iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA reagujući na saopštenje SDP-a.

Kako su kazali iz te partije, svakodnevnim širenjem laži i obmanama pokušavaju da zavade građane Crne Gore igrajući se sa njihovim intimnim osjećanjima.

“Nema sumnje da je SDP ponovo postao produžena ruka DPS-a i ,,crnih kapuljača”. Ostaje nam samo da vidimo da li će građane Cetinja lično oni prskati biber sprejom ili će za te radnje tradicionalno iznajmiti ,,crne kapuljače” iz drugih gradova. Želimo im srećno pomirenje”, navode iz cetinjskog odbora URE.

Oni još upozoravaju da se medijskim nebom šire brojne dezinformacije kojima se crtaju mete političkim neistomišljenicima.

,,Neće SDP dati da se na osnovu dezinformacija crtaju mete na čelo političkim neistomišljenicima”, zaključuju ironično iz cetinjske URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
14 MARTA
06.03.2021-19:27 19:27

Nema Cetnicima spasa DF-DEMOKRATE -URA-hvataju se za posljednji brod koji ce im i taj potonuti 14 MARTA da ce se cijeli NIKSIC ZAVIJORITI CRNOGORSKIM CRVENIM ORLOM I DA SVI IZADJEMO PJESMOM POCERAMO CETNIKE U MISJU RUPU I ODAKLE SU IZASLI -DA JE VJECNA!! UPAMET SE CRNOGORCI!1

Cekic
06.03.2021-20:47 20:47

Cetinjani Crna Gora je Božja miljenicada da nije tako nestala bi za vrijeme okupatora Nemanjića, za vrijeme Bijelog terora 1918, pa i Fakat je da su nas u neku URU izdali najbliži na spavanju prije nego je prvi kokot zapjevao, prije i nakon “svijetle majske zore DOKAZ DA JE- DJAVO -STARIJI OD BOGA ! DA JE VJECNA !

CAR
06.03.2021-21:27 21:27

ZLA URA kojoj ce istorija Crne Gore biti upisana za sva zlikovacka i nacionalisticka djela nanijeta CG-Crnogorcima i odgovarati za 21 milion Pljacke MITA i 50% CG KRIMINALACA morat dokazat ! Procice zlikovacko Lazljivo vrijeme URA!