Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Centralni izborni štab Demokrata: Bečić da bude predsjednički kandidat

Centralni izborni štab Demokratske Crne Gore predlaže predsjedništvu Partije da utvrdi predlog odluke za sjednicu Glavnog odbora, kojom se za predsjednika Crne Gore na predstojećim izborima kandiduje Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata, saopšteno je iz te partije

Centralni izborni štab Demokratske Crne Gore predlaže predsjedništvu Partije da utvrdi predlog odluke za sjednicu Glavnog odbora, kojom se za predsjednika Crne Gore na predstojećim izborima kandiduje Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata, saopšteno je iz te partije.

Ovakav predlog CIŠ-a, kako pojašnjavaju,  proistekao je nakon održanih sjednica opštinskih i mjesnih odbora Demokrata širom Crne Gore, na kojima su, kako navode, “dominirali predlozi da Aleksa Bečić bude predsjednički kandidat Demokrata”.

“Analizirajući aktuelne političke prilike, CIŠ je stava da u ime Demokrata kandidat treba da bude pojedinac sa najvećim stepenom popularnosti, a sva relevantna istraživanja u kontinuitetu potvrđuju da je to upravo predsjednik Demokrata Aleksa Bečić”, dodaju.

CIŠ je, dodaju iz partije, u postupku priprema za predsjedničke izbore formirao 22 lokalna izborna štaba sa ukupno 350 koordinatora i za samo pet dana, ističu, “isključivo unutar partijske infrastrukture obezbijedio do ovog momenta više od 11 0000 potpisa podrške kandidatu Demokrata”.

CIŠ je konstatovao da je svaki segment kampanje u svim organizacionim cjelinama potpuno spreman na najvećem operativnom nivou.

“Nebrojeno puta potvrđena, stabilna, utemeljena i dobro organizovana partijska infrastruktura sa jedne i Aleksa Bečić kao ličnost koja je godinama unazad u samom vrhu popularnosti političara u Crnoj Gori sa druge strane, kao i potreba da građansko biračko tijelo političkog centra treba da ima u kandidatu kompletnu državničku ličnost, koja je djelovanjem u politici i obavljanjem visokih državnih pozicija to potvrdila, a uz to sa visokim moralnim kapitalom i poštenim pristupom prema svima, nesumnjivo su elementi koji garantuju uspjeh”, zaključuju iz Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
18.02.2023-15:26 15:26

Strasni ste demokrati..sa 41 poslanikom.radite sve nezakonito..i neustavno..samo kako bi udovoljili fasistickoj srbiji..koja se umijesala–srdljivim nosom..vi i oni u nasu suverenu drzavu CG..

RIR
18.02.2023-21:15 21:15
Reply to  Tara

…kako i nece Tara -njihov lider “ije “ sa nedostojnim popom SS -mora da posluša njihove zahtjeve da se ne “IJEDE “jer on je isti kao kad je bio u stranci koju navodi zvani Joko —-e kad izađe iz CG onda je EVROPEJAC nema mu ravni -sve suprotno od onoga sto radi doma…ada čuš Tara “demokrate”…i one orjentacije …