Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćeman: Ni jedan funkcioner Demokrata nije prisustvovao vjerskom obredu u Opštini Budva

“Građanska, pomirena, evropska, multietnička i evroatlanska Crna Gora je zemlja za koju se svim srcem borimo. Vjerujemo gospodine Dizdareviću da sa tim nemate problema i pored neskrivene nervoze zbog činjenice što u nama nemate sagovornika za vjerske i nacionalne igre”, kazao je Ćeman

Prije nego što ste odlučili da nas javno optužite morali ste, ukoliko želite biti odgovoran opozicionar, da prethodno provjerite činjenice, a ne da javno nastupate sa neutemeljenim tvrdnjama. Ipak, kao “zabrinutog” opozicionog poslanika želimo vas obavijestiti da ni jedan funkcioner Demokrata nije prisustvovao vjerskom obredu u Opštini Budva, poručio je poslanik Demokrata Albin Ćeman, poslaniku DPS-a Abazu Dizdareviću.

On je ranije saopštio da vjeruje da će predsjednik parlamenta Aleksa Bečić znati kako se različitosti čuvaju.

“Gospodine Dizdareviću, vaše javno izgovorene riječi kojima izražavate brigu za multikonfesionalnost Crne Gore, prihvatili bismo kao iskrene i dobronamjerne da u njima nema jasno vidljivih primjesa politikantstva. Vjerovatno gospodine Dizdareviću da nijeste odgledali intervju predsjednika crnogorskog Parlamenta, pa vas pozivamo da odvojite sat vremena i isti odgledate. Ako vam nakon odgledanog intervjua trebaju dodatna pojašnjenja spremni smo da polemišemo i na tu temu”, poručio je Ćeman.

Kako je dodao, u vezi sa neprimjerenim konstatacijama, neistinama i zamjenama teza se neće oglašavati, jer smatraju da to nije nivo polemike 21. vijeka.

“Građanska, pomirena, evropska, multietnička i evroatlanska Crna Gora je zemlja za koju se svim srcem borimo. Vjerujemo gospodine Dizdareviću da sa tim nemate problema i pored neskrivene nervoze zbog činjenice što u nama nemate sagovornika za vjerske i nacionalne igre”, kazao je Ćeman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
28.09.2020-06:14 06:14

Lazes cetnice muslimanski (eto i ta kombinacija ima) posoli malo ljeba ti :)))))